Cum arata "cel mai dorit" telefon din Romania. In ultimul an, a fost furat de doua ori de catre mai multe tinere baute bine

Dată publicare: 13-02-2015 18:43
Dată actualizare: 16-02-2015 16:27


Cel mai dorit telefon se afla la Cluj. Este un aparat vechi, cu disc, care trona ca decor intr-un bar din centrul orasului. A fost furat insa de 2 ori si de fiecare data protagoniste au fost niste tinere baute bine.

Daca anul trecut a fost inapoiat a doua zi dupa furt, cu scuzele de rigoare, de aceasta data fata care l-a indesat intr-o geanta a asteptat pana cand patronii au facut publice imaginile cu ea. Rusinata, l-a ambalat intr-un colet si l-a trimis inapoi cu taxiul.

In imaginile suprinse de o camera de supraveghere, se vede cum o domnisoara se aseaza pe bancheta de la intrarea in club, ia telefonul care trecuse deja printr-o alta aventura si il indeasa in geanta. Apoi, se indreapta linistita spre iesire si pare a trimite un mesaj pe mobil. Batranul telefon, gandit ca un decor vintage, ajunge din nou pe drumuri.

Diana Maier patron bar: "Anul trecut, trei domnisoare au furat telefonul din baie, o chelnerita a vazut si ne-a anuntat. A doua zi, au venit si si-au cerut scuze, ca au pretrecut cam mult. Saptamana trecuta, aceeasi chelnerita ne-a zis ca a disparut telefonul iar."

Telefonul are parca lipici la domnisoarele petrecarete. Acum, spre deosebire de cele trei domnisoare, noua "proprietara" a aparatului retro n-a revenit la bar sa il predea.

Angajata bar: "Eu am servit-o la masa si a baut cam mult alcool. Era o masa de 10 persoane. La un moment dat, am suprins o discutie si una dintre ele a zis "nu ati luat geanta?"".

Dar, surpriza mare. La nici cateva ore dupa ce patronii au postat pe pagina lor de Facebook imaginile cu furtul telefonului, la usa localul a ajuns un taximetrist cu un colet. In el, vechiul aparat era din nou returnat.

Sofer taxi: "Am primit un colet de la o doamna si mi-a zis "Vrei sa faci un comision? Du coletul la barul de pe Piezisa". Eu n-am stiut ce e in el, putea sa fie orice."

Acum, patronii stiu ce au de facut. Ca sa nu mai fie furat, vor fixa telefonul cu niste cuie, iar masa pe care sta va fi lipita de podea.


VIDEO PROTVPLUS.RO