Cum a scăpat un șofer din Buzău de poliție, deși oamenii legii au tras 16 focuri de armă

Ultima actualizare: 14-01-2019 09:44

Urmărire ca în filme în judeţul Buzău. Un bărbat de 45 de ani, fără permis şi cel mai probabil aflat la volan în stare de ebrietate, a trecut de filtrele de poliţie şi a gonit câteva zeci de kilometri, cu oamenii legii pe urme sale.

Agenţii au fost nevoiţi chiar să folosească armele din dotare, iar în timpul intervenţiei, individul a avariat uşor şi o autospecială de poliţie.

Nu mai puţin de 16 gloanţe au tras poliţiştii în aer şi în roţile maşinii, după ce iniţial au încercat să îl oprească pe individ pentru un control de rutină.

Chiar şi-aşa, bărbatul a reuşit să scape de agenţi şi este căutat acum în tot judeţul. Singurii prinşi şi audiaţi au fost cei trei pasageri aflaţi în maşina suspectului, care le-au oferit agenţilor date despre individ.

Agent Amalia Călugăru, purtător de cuvânt al IPJ Buzău: „Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat indicaţiilor poliţiştilor, s-a procedat la urmărirea acestuia împreună cu alte echipaje de poliţie. În încercarea de a fi oprit, conducătorul auto a avariat una dintre autospeciale poliţiei, moment în care s-a utilizat armamentul în plan vertical şi asupra pneurilor."

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO