Cum a fost intampinat Victor Ponta la Ziua Pensionarilor de la Targu Jiu. Peste 1.500 de oameni au participat la festivitate

Ultima actualizare: 05-10-2015 07:04

Distractie mare joi seara, la Targu Jiu, unde a fost sarbatorita Ziua Pensionarilor. Peste 1.500 de oameni trecuti de a doua tinerete nu s-au desprins din hore pana in miez de noapte.

Iar doamnele au avut grija sa fie cat mai aranjate. Dar nu neaparat pentru domnii care le insoteau. Ci pentru ca la petrecere si-a facut aparitia si Victor Ponta, pe care pensionarele l-au coplesit cu o multime de complimente.

Imbracate in tinute elegante, doamnele din Targu Jiu l-au asaltat pe Victor Ponta inainte ca petrecerea sa inceapa. Daca unele au avut ocazia sa-l stranga in brate, altele s-au multumit doar... sa dea mana cu el. Criticile, in schimb, au venit rapid din partea... domnilor.

Dupa laude si reprosuri, a inceput petrecerea. Iar pensionarii s-au prins in hora.

Premierul a mers la Targu Jiu insotit de presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea. Dupa aproximativ o jumatate de ora, cand petrecerea era in toi, Victor Ponta a plecat. Pensionarii, in schimb, si-au vazut in continuare de distractie.

Pensionar: "Noi asta ne mai asteptam, la distractii in grup, pentru cei de varsta a treia, a doua."

De 15 ani incoace, pe 1 octombrie, Primaria Targu Jiu organizeaza Ziua Pensionarilor. Pentru evenimentul de joi seara, autoritatile locale au alocat 150.000 de lei.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO