Cruzimea de neimaginat prin care au fost ucisi Bobita si Labus, doi caini din Bacau. Stapanul lor cere sa se faca dreptate

Ultima actualizare: 17-06-2016 00:22

Cruzime fara margini, intr-o comuna din judetul Bacau. Un barbat si-a gasit cei doi caini morti, intr-un tomberon aflat la 100 de metri de casa.

Omul spune ca animalele au fost chinuite si lovite fara mila pana au murit, apoi au fost bagate in saci si aruncate la gunoi. Barbatul spune ca a apelat la politisti pentru a-l gasi pe faptas, insa acestia ridica din umeri si spun ca nu este de competenta lor.

Proprietarii ii cresteau pe cei doi caini, Bobita si Labus, doi metisi de talie medie, de 1 an, de cand erau pui. Oamenii spun ca in urma cu o saptamana, acestia au disparut din curte in timpul noptii. La inceput proprietarii au crezut ca animalele au fugit, mai ales ca erau lasate libere in curte. Zile intregi i-au cautat, au intrebat in vecini daca ii vazusera, insa fara success.

Marti dimineata, o vecina, deranjata de mirosul de la tomberon l-a rugat pe barbat sa vina sa vada despre ce este vorba. In momentul in care au dat la o parte pungile au gasit doi saci in care se aflau trupurile mutilate ale cainilor. Proprietarii au facut plangere la politie, insa in zadar. La randul lor, oamenii din sat sunt revoltati si spun ca vor sa se faca dreptate.

Proprietarii spun ca traiesc de ani buni in comuna, timp in care s-au inteles bine cu vecinii si nu stiu sa aiba dusmani. Iar in ceea ce priveste cainii, acestia erau blanzi si iubitori si nu-si pot imagina cine ar fi in stare de o asemenea cruzime.

Proprietar: "Dimineata cineva mi-a atras atentia ca mioase urat la gunoi si cand m-am uitat am vazut doi saci, iar la unul se vedea blana cainelui. Au fost batuti si chinuiti.

Proprietara: "Erau caini blanzi, nu au facut la nimeni niciodata rau. Nepoteii se jucau cu ei. Fetita de 4 ani ii numara dintii, atat de bland era."

Vecinii oamenilor sunt consternati si vor ca faptasul sa fie prins si pedepsit.

Vecina: "Ce fel de om sa fii ca sa omori un biet animal. Mai animal ca animalele, asa ceva nu se poate.Sa fie prins si pedepsit cel care a facut asa ceva."

Vecin: "Erau rai? Cum sa nu-I stiu, ii vedeam aici toata ziua. Erau dragalasi, blanzi nu ar fi facut la nimeni nici un rau."

Oamenii au apelat la politisti, insa degeaba, acestia sustin ca nu ii pot ajuta. Barbatul spune ca nu se va opri pana cand nu i se va face dreptate.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO