Crima urmata de o tentativa de suicid in Galati. Mezina familiei era acasa cand tatal i-a ucis mama

06-02-2016 16:58

Un apel la 112 a pus in miscare fortele de interventie din Galati. Un barbat a anuntat ca si-a ucis sotia, dar si ca este gata sa isi puna capat zilelor. Cand au ajuns politistii la adresa, asasinul era grav ranit.

Individul a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Urgenta, iar medicii l-au operat imediat. Din pacate, nu mintise. Sotia lui nu mai traia.

Dupa ce si-a omorat sotia, intr-un moment de panica si lasitate, barbatul de 51 de ani a incercat sa-si ia zilele. Echipajul de pe ambulanta, chemat in ajutor chiar de el, l-a gasit agonizand.

Doctor Mihai Polinschi, director SAJ Galati: "Casa era inchisa, tot, inauntru se afla un barbat care isi tinea sotia in brate, aceasta nemaiprezentand urme de viata. S-a anuntat imediat politia, a ajuns politia la fata locului."

Ca sa salveze viata barbatului, medicii au cerut sprijinul unui elicopter SMURD.

Doctor Angel Trifan, medic coordonator SMURD Galati: "Este intr-o coma pe care am indus-o noi. E grav, e intr-un soc hemoragic compensat, are o plaga taiata. Nu stim cat de profunda este, daca este si cu interesare de trahee."

Surse din cadrul anchetei spun ca cei doi soti se certau des. De aceasta data, femeia ar fi fost cea care a pornit scandalul.

In urma celor doi soti raman 4 copii. Doi dintre ei au 9, respectiv 13 ani. Cumplit este ca mezina familiei era in casa in momentul producerii crimei.

Copila va avea nevoie de consiliere psihologica pentru a trece peste acest episod ingrozitor.


VIDEO PROTVPLUS.RO