Cristian Boureanu si Giani Kirita, prinsi de radare conducand cu viteza spre mare. Ce sanctiuni au primit de la politisti

Ultima actualizare: 30-06-2015 06:59

Cristian Boureanu si fotbalistul Giani Chirita au fost prinsi sambata pe Autostrada Soarelui gonind spre mare cu viteze peste 180 de km pe ora. Si ei, dar si alti 45 de soferi, au ramas fara permis timp de 90 de zile si au fost amendati.

 

Politistii s-au miscat foarte rapid, gratie unor motociclete primite recent, special pentru a patrula in zona cea mai fierbinte a sezonului: drumul spre litoral.

Cristian Boureanu se afla in masina cu iubita lui de 18 ani. Modelul Laura Dinca este din Constanta, iar cei doi indragostiti au vrut sa-si petreaca weekendul la mare. Politistii i-au oprit pe Autostrada Soarelui dupa ce l-au surprins pe Boureanu gonind cu 190 de km pe ora.

"Nu cred ca am avut viteza asta. Voi contesta", a spus Cristian Boureanu.

El s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile si cu o amenda de peste 800 de lei. Incidentul nu le-a stricat insa bunadispozitie. Iubita lui Boureanu a postat pe Facebook o fotografie facuta imediat ce au ajuns la Mamaia.

Si dinamovistul Giani Kirita a fost prins de radar circuland cu 181 de km pe ora, tot pe autostrada. Grabit sa simta briza marii, a ramas fara permis si are de platit o amenda.

"S-a intamplat, eram la vale", a glumit Kirita.

Politistii au surprins sambata nu mai putin de 45 de soferi care au depasit viteza legala. Pana la 12, politistii detasati pe A2 au retinut 7 permise de conducere. Recordul de viteza s-a inregistrat undeva la 219 km la ora.

In premiera, politistii i-au tras pe dreapta pe soferii imbatati de viteza cu ajutorul motocicletelor honda ST 1300, ce pot atinge rapid 225 km pe ora. Agentii au primit recent cinci astfel de vehicule, special pentru a-i surprinde in actiune pe vitezomanii de pe Autostrada Soarelui.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO