Concurs macabru pe pagina UNPR. Cei care distribuie comunicatul despre moartea politistului pot castiga vacante la Venetia


Ultimul update: Joi 29 Octombrie 2015 06:59
Data publicarii: Luni 26 Octombrie 2015 15:27
Categorie: Stiri actuale
UNPR, site

Concursul organizat de UNPR pe site-ul oficial a luat o turnura macabra astazi dupa conferinta presedintelui de partid, Gabriel Oprea.

Vicepremierul si totodata ministrul de Interne Gabriel Oprea a vorbit astazi pentru prima data despre accidentul ce a avut loc marti seara, in urma caruia si-a pierdut viata Bogdan Gigina. Politistul de doar 28 de ani se afla in coloana oficiala a lui Gabriel Oprea in momentul in care a cazut cu tot cu motocicleta intr-o groapa din asfalt.

Declaratiile lui Gabriel Oprea au ajuns intr-un comunicat publicat pe site-ul UNPR acolo unde are loc un concurs ciudat. Cei care distribuie mesajele UNPR sunt inscrisi in cursa pentru mai multe premii, printre care o excursie pentru o persoana in Venetia sau o cina pentru 2 persoane in Bucuresti.

Dovada existentei acestei initiative macabre, prin care practic puteai castiga premii dand mai departe un comunicat despre moartea unui om, mai exista doar prin aceasta captura de ecran realizata de cei de la Adevarul. Altfel, site-ul a fost oprit complet.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO