Cluburile nu au mai fost la fel de pline de Craciun. Mesajul unui petrecaret: "Prietenii mei care dorm sunt niste tristi"

Dată publicare: 25-12-2015 18:30
Dată actualizare: 28-12-2015 07:14


Pentru multi tineri, Craciunul inseamna un nou pretext de petrecere. Muzica, alcoolul, banii si craciunitele sumar imbracate au fost ingredientele principale pentru o noapte reusita in club.

Cu totii au petrecut pana in zori, insa cluburile nu mai fost la fel de pline ca in anii trecuti.

Noaptea de ajun a insemnat pentru multi tineri doar incalzirea pentru intreaga saptamana de sarbatori. Au dedicat acest timp prietenilor si le-au promis celor dragi ca ziua o vor petrece in familie. Asta daca au reusit sa se trezeasca...

Pentru amicii care nu s-au prezentat la distractie, unii au avut un mesaj: “toti prietenii mei care dorm si n-au venit sunt niste tristi”

Printr-o metoda numai de el stiuta, Mos Craciun a ajuns chiar si in cluburi. Cadourile au fost diverse, atat materiale, cat si spirituale.

La noi s-au distrat si in acest an si multi straini. Cluburile nu au mai fost, insa, pline, ca pana acum. In plus, multe dintre ele s-au inchis, pentru ca se aflau in cladiri cu risc seismic, iar o lege intrata recent in vigoare ii obliga pe proprietari sa le consolideze.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO