Filmul accidentului din Mamaia: doi tineri au murit pe loc iar iubitele lor se afla in stare grava. Relatarile martorilor

Ultima actualizare: 07-03-2016 00:04

O masina, in care se aflau patru studenti - doi baieti si doua fete - s-a facut bucati, in statiunea Mamaia, cand a derapat pe soseaua umeda si a intrat intr-un stalp.

Soferul si pasagerul din dreapta - ambii in varsta de 20 de ani - au murit in impact. Iar iubitele lor, aflate in spate, au fost transportate in stare grava la spital. Din pacate, statistica politiei rutiere, arata ca in fiecare an, cel putin doi tineri isi pierd viata, in Mamaia, in accidente teribile.

Statiunea Mamaia este traversata de un bulevard cu trei benzi pe sens, intrerupte de cateva sensuri giratorii. In extra sezon tinerii sunt tentati sa circule cu viteza in special noaptea cand statiunea este goala. Asa s-a intamplat si joi noapte cu cei patru tineri.

Se pare ca masina avea viteza cel putin 150 km la ora, spun martorii. Soferul a intrat in sensul giratoriu, nu a mai putut controla masina mai ales ca si carosabilul era umed si a intrat intr-un stalp de pe marginea soselei, stalp care practic a sectionat masina in doua.

Martor: "Masina a venit cu viteza foarte mare, aproximez undeva la 150 km/ ora, a depasit pe cineva in sens, a derapat, a incercat sa se redreseze si s-a oprit in stalp.”

La volan se afla un tanar de 20 de ani. Alaturi de el prietenul sau cel mai bun tot de 20 de ani, cercetat intr-un dosar de furt. In spate se aflau prietenele lor. Ambele de 19 ani, una este studenta la chimie, iar cealalta angajata la un hotel din Mamaia.

Politistii cred ca tinerii veneau din Constanta, iar soferul lipsit de experienta conducea o masina puternica. Impactul a fost devastator: masina scapata de sub control a rupt un stalp de beton si s-a incolacit dupa el.

Martor: "Am auzit pocnitura cand s-a ciocnit in stalp. Am vorbit si cu doamna pe care au depasit-o. Mi-a zis ca a vazut ca a tras de volan si a intrat in stalp."

Martor: "Fata din spate tipa ajutor ‘ajutor scoate-ma de aici!’, i-am luat pulsul soferului, aveau puls."

Potrivit medicilor, una dintre fete este in coma, ventilata mecanic, iar cealalta este in stare grava dar stabila. Astazi, la locul accidentului, prietenii celor patru tineri au aprins lumanari si s-au rugat pentru sanatatea ranitelor.

Comisar Ciprian, Sobaru Politia Rutiera Constanta: “Din primele verificari se pare ca acesta s-a produs pe fondul neadaptarii vitezei la carosabilul umed si alunecos."

Politistii asteapta raportul medicilor legisti pentru a afla daca soferul era sub influenta bauturilor alcoolice.

Sursa foto: Facebook

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO