Noi detalii in cazul taximetristului injunghiat in Constanta. Anchetatorii au refacut traseul agresorului aflat in sevraj

×
Codul embed a fost copiat

Tanarul care a atacat cu furie oarba un taximetrist din Constanta, dupa care s-a sinucis, era in sevraj. Cunoscut drept consumator de droguri, baiatul de 24 de ani ar fi incercat, potrivit apropiatilor, sa renunte la stupefiante.

Deocamdata, anchetatorii asteapta rezultatul testelor toxicologice, pentru a afla daca si ce substante halucinogene l-au impins sa aiba o iesire atat de violenta. Cu o zi inainte, isi lovise mama.

Anchetatorii au reusit sa refaca traseul lui Mihai, inainte ca totul sa se incheie sangeros. Sambata dimineata baiatul de 24 de ani i-a cerut mamei bani ca sa-si cumpere droguri. Femeia l-a refuzat,  iar el de furie a lovit-o. Apoi, a plecat de acasa extrem de agitat.

Imediat ce l-au identificat pe tanar, anchetatorii au mers la domiciliul sau, unde au gasit-o pe mama baiatului.

Femeia era plina de lovituri si le-a spus politistilor ca sambata dimineata fiul ei, care obisnuia sa consume droguri, a lovit-o cu putere pentru ca nu i-a mai dat bani de substante halucinogene.

Citește și
moarte Bacau
Moarte suspecta la Bacau. Ce au descoperit medicii cand au examinat trupul unui barbat decedat in conditii misterioase
Mărturia tinerei care a mers să reclame că un polițist a violat-o. Femeia spune că a fost ținută trei ore „înțepenită pe un scaun” în camera de interogatoriu

Mama tanarului de 24 de ani sustine ca fiul ei a disparut de acasa sambata dupa-amiaza. Procurorii spun ca s-a plimbat fara tinta pe strazi in cartierul in care locuieste, undeva la marginea orasului Constanta, pana aproape de miezul noptii.

Atunci s-a urcat in taxi si i-a spus soferului sa se indrepte spre statiunea Mamaia.

La o intersectie din centrul orasului, baiatul s-a speriat cand a vazut un echipaj de politie si i-a cerut taximetristului sa schimbe ruta si sa-l duca spre portul Tomis.

Soferul si-a dat seama ca ceva este in neregula cu tanarul si s-a oprit in dreptul unei cafenele unde a simulat o defectiune la motor. In acel moment a fost injunghiat de tanar, care apoi s-a refugiat in cafenea si s-a sinucis.

In urma analizelor toxicologice criminalistii vor afla daca tanarul se afla sau nu sub influenta stupefiantelor atunci cand a ranit un om. Expertii spun ca pentru consumatorii de droguri perioada renuntarii este un calvar si au mare nevoie de sprijin din partea familiei. In caz contrar se intorc usor la viciul mortal.

Taximetristul ranit in timpul atacului este in afara oricarui pericol insa va mai ramane cateva zile sub supraveghere medicala.

Ce spune mama tanarului
Abia tanandu-se pe picioare, mama tanarului a asteptat sa preia trupul fiului de la morga din Constanta. Cu lacrimi in ochi, femeia incerca sa gaseasca raspunsuri la zeci de intrebari. Mihai era singurul copil al familiei, iar tatal lui este paralizat. Vara lucra intr-un club renumit din Mamaia. Probabil ca viata de noapte si problemele de acasa l-au marcat pe tanarul cursant al facultatii de matematica si informatica.

Il intreb pe Dumnezeu in fiecare minut cum a fost posibil sa faca asa ceva”, spune mama baiatului

Opinia psihologului
"E o mama terorizata, batuta de el ca nu ii dadea bani pentru droguri”, explica psihologul Liviu Chesnoiu. “Vecinii stiau asta, unii spuneau ca este interiorizat. Normal, un om care se drogheaza nu mai comunica. A batut-o pe mama si nu s-a pricopsit de niciun ban si a premeditat chestia asta. A luat un taxi cu gandul sa-l talhareasca pe taximetrist.“

Matusa si cel mai bun prieten al studentului povestesc ca Mihai incerca sa se lase de droguri. “In ultimele 2-3 saptamani s-a lasat, adica nu mai fuma nici tigari normale nici de celelalte”, spune Eren, prietenul tanarului. “Voia sa se schimbe, a inceput sa citeasca Biblia, sa se apropie de Dumnezeu. Era putin mai agitat si transpirat, probabil se lupta cu el insusi

Psihologii cred insa ca Mihai ar fi putut avea parte de sprijin psihologic daca familia ar fi incercat sa nu-l lase sa se lupte singur cu demonii dependentei de droguri.”Fratilor, daca aveti copii, rude care au inceput sa se drogheze, dati alarma, luati si internati-i undeva sa fie ajutati, pentru ca acesti copii daca nu au bani, dau in cap“, spune Liviu Chesnoiu.

Medicii legisti asteapta acum rezultatul analizelor toxicologice pentru a se stabili daca tanarul era sau nu sub influenta drogurilor. Cat il priveste pe taximetrist injunghiat, acesta este inca internat in spital, dar isi va reveni, spun medicii.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO 'Cea mai sexy femeie din lume' s-a dezbrăcat în fața camerei și a postat clipul pe internet: "Aș putea să mă uit în continuu"
VIDEO 'Cea mai sexy femeie din lume' s-a dezbrăcat în fața camerei și a postat clipul pe internet: "Aș putea să mă uit în continuu"
Citește și...
Un tanar constantean a injunghiat un taximetrist, apoi si-a luat singur viata. Ultimele lui cuvinte:
Un tanar constantean a injunghiat un taximetrist, apoi si-a luat singur viata. Ultimele lui cuvinte: "Ingerii vor fi cu tine"

Un taximetrist a fost injunghiat cu un cutit, duminica, in centrul municipiului Constanta, chiar de catre clientul sau, pe care il transporta cu masina.

Moarte suspecta la Bacau. Ce au descoperit medicii cand au examinat trupul unui barbat decedat in conditii misterioase
Moarte suspecta la Bacau. Ce au descoperit medicii cand au examinat trupul unui barbat decedat in conditii misterioase

Moarte cu multe semne de intrebare intr-o localitate din judetul Bacau. Un barbat de 46 de ani si-a dat ultima suflare vineri seara, in casa, langa pat.

Barbat injunghiat mortal dupa o cearta cu prietenul sau intr-un bar, in Galati.
Barbat injunghiat mortal dupa o cearta cu prietenul sau intr-un bar, in Galati. "L-a facut, in gluma, prost"

Un barbat a murit injunghiat dupa s-a certat cu prietenul sau de bautura intr-un bar din localitatea galateana Piscu iar agresorul a fost retinut pe baza de ordonanta.

Recomandări
Mișcare strategică făcută de Putin în Marea Neagră. Unde și-au mutat rușii navele și submarinele. Imagini din satelit
Mișcare strategică făcută de Putin în Marea Neagră. Unde și-au mutat rușii navele și submarinele. Imagini din satelit

Rusia și-a întărit apărarea bazei navale a Flotei Mării Negre și "și-a retras în mare parte navele și submarinele din Sevastopol, spre est, la Novorossiysk", a anunțat Ministerul britanic al Apărării.

Ciolacu pretinde că inflația scade lunar în România, dar uită să spună că e la cel mai înalt nivel din UE
Ciolacu pretinde că inflația scade lunar în România, dar uită să spună că e la cel mai înalt nivel din UE

Marcel Ciolacu pretinde că inflația este pe un trend descendent în România, cu scăderi lunare. Totuși, țara noastră a rămas cu cea mai mare inflație din Europa, arată statisticile oficiale.

Război total pentru Primăria Capitalei. Răspuns ironic al Nicușor Dan după ce Piedone a afișat mesajul „Și eu sunt interlop”
Război total pentru Primăria Capitalei. Răspuns ironic al Nicușor Dan după ce Piedone a afișat mesajul „Și eu sunt interlop”

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat, sâmbătă, pe Facebook, o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: „#Ştim Toţi!”, ca răspuns la mesajul de pe tricoul lui Cristian Popescu Piedone.