Cine este tanarul care a atacat cu toporul doi mecanici auto din Iasi. Anul trecut, a amenintat un frizer din cauza tunsorii

Dată publicare: 29-03-2014 18:38
Dată actualizare: 01-04-2014 06:48


Atac armat la un service auto din Iasi. Un tanar de 18 ani, apropiat al unui cunoscut clan interlop din oras, i-a amenintat pe mecanicii atelierului toporul si a distrus o usa.

Individul si-a pierdut mintile in clipa in care unul dintre muncitori l-a rugat sa nu-i mai scotoceasca printre piese si sa iasa din cladire.

Cand l-au vazut ca este gata sa faca praf totul in cale, cei de fata s-au ascuns pe unde au putut. Minutele de teroare au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Individul a fost filmat in timp ce cotrobaie prin service-ul auto. Mecanicul ii atrage atentia si il roaga sa se potoleasca. Urmeaza un schimb de replici, dupa care tanarul de 18 ani, despre care politistii spun ca este un apropiat al celebrului clan Tanase din Iasi, se indreapta grabit catre masina. Ia un topor din portbagaj si merge spre muncitorul care se adaposteste, de teama, in spatele usilor inchise ale atelierului.

Din fericire, cei patru amici care il insoteau au sarit sa il opreasca pe viteaz. De frica sa nu vina politia, acesta se calmeaza pana la urma.

Victimele au depus insa plangere.

Alexandru Chelaru, purtator de cuvant IPJ Iasi: "Politistii au demarat cercetarile, identificand tanarul de 18 ani, banuit de comiterea infractiunii de amenintare. Cercetarile continua pentru stabilirea tuturor imprejurarilor producerii acestui incident."

Anul trecut, acelasi individ a comis o fapta similara. Deranjat de tunsoare, a amenintat cu moartea un frizer, folosind un cutit. Atunci a fost cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii si linistii publice, amenintare si port ilegal de arma alba.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO