Cine e bărbatul găsit mort după un accident pe Transfăgărășan. Cum s-ar fi sinucis

Ultima actualizare: 01-10-2019 08:29

Deznodământ șocant în cazul mașinii găsite marţi în apropierea barajului Vidraru.

Autoturismul îi aparţinea unui bărbat de 54 de ani din Argeş, care se pare că şi-a pus capăt zilelor.

Victima, fost jandarm, pensionat în urmă cu 15 ani a fost zărit în prăpastie de oamenii legii, însă în momentul în care a fost scos de salvamontişti din râpă, nu mai trăia.

Alarma s-a dat atunci când o maşină a fost găsită în apropiere de barajul Vidraru, cu botul atârnând deasupra unei prăpăstii de peste 50 de metri. Autoturismul era înfipt într-un parapet, pe avarii, cu cheile în contact. Cum nimeni nu a alertat autorităţile, toţi cei care se opreau să vadă ce s-a întâmplat erau nedumeriţi. Un echipaj al poliţiei din Argeş a fost primul la locul incidentuilui. Când oamenii legii s-au uitat în prăpastie - printr-un binoclu - au zărit un trup. Au cerut imediat ajutorul salvamontiştilor și jandarmilor montani, pentru a aduce corpul la suprafață.

Cristian Toma, Salvamont Argeș: "Au coborât doi colegi în prima fază în rapel cu targa după ei. Ceilalţi 4 am urcat de jos pentru că era mult mai uşor de jos, decât să coborâm toţi în rapel. Jos ne-au confirmat într-adevăr că e decedat. Impactul a fost fatal".

Oamenii legii au reuşit să identifice victima. Este vorba despre un bărbat din Argeş. Agenţii cred că omul, pensionat din jandarmerie în urmă cu 15 ani, a încercat să facă un gest extrem cu maşina, iar apoi a sărit în gol.

Victima era divorțată, avea un copil și se pare că suferea de o boală gravă. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
Căsătoriți pe nevăzute
Sezonul 1, Ediția 7

01:32:35
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!