Cinci pompieri aflati in timpul lor liber au salvat patru familii, dupa ce acoperisul unui bloc a fost cuprins de flacari

19-03-2015 07:46


S-a dat alarma in Bistrita-Nasaud, in localitatea Salva.

In blocul in care locuieste chiar primarul urbei, a izbucnit un incendiu. Cinci pompieri aflati in timpul lor liber au observat flacarile si au sarit repede sa stinga valvataia. Nimeni n-a patit nimic, dar toata marfa aflata intr-o patiserie de la parterul cladirii a fost distrusa.

Locatar: "Am venit cu primarul si am mers sus si zice ca ma duc sa aduc niste lemne sa aprind focul. Dar nu stiu ce a fost. La cinci minute, suna soneria ca hai ca arde."

Angajat patiserie: "Am lasat tot ce a fost, curentul s-a luat, marfa toata s-a compromis, ce aveam acolo."

Plutonier major Marius Rus, ISU Bistrita-Nasaud: "Prima interventie a fost asigurata de cinci pompieri militari care erau in timpul liber. Au reusit evitarea propagarii incendiului la apartamentul de la mansarda si la apartamentele de mai jos."

Imobilul are doua etaje si o mansarda, unde locuiesc 4 familii.

In momentul in care a luat foc acoperisul, toti oamenii erau in casa. Din fericire, nu au existat victime, doar pagube materiale. Pompierii au inceput o ancheta si urmeaza sa lamureasca din ce cauza s-a produs incendiul.

VIDEO PROTVPLUS.RO