Cerere in casatorie la 4.000 de metri inaltime, la Clinceni. Nu va uita niciodata primul ei salt cu parasuta

Ultima actualizare: 24-04-2014 07:02

Cand esti tanar si clocoteste viata in tine, doar un zbor pana la 4 mii de metri te mai poate calma. Altfel nu se explica aglomeratia de de pe cerul de la Clinceni.

Zeci de parasutisti le-au facut concurenta pasarilor si, pentru amuzament, au ciocnit oua rosii in aer. Intre doua decolari, s-a lasat si cu cereri in casatorie.

Diana nu va uita niciodata ziua de 21 aprilie 2014. A facut prima ei saritura cu parasuta. De la sol iubitul care a cerut-o in casatorie o astepta cu inelul de logodna. Cei doi sunt impreuna de 10 ani.

Pentru Georgiana in schimb acesta a fost cadoul de ziua ei. Fata povesteste emotionata ca nu a trait nimic mai intens pana acum.

Ca sa nu fie cu suparare organizatorii au pregatit pentru toti parasutistii cate o mica surpriza.

Sa ciocnesti un ou de Paste cu cei dragi este foarte placut, dar cand faci asta la 4000 de m altitudine este greu sa descrii in cuvinte ceea ce simti. 50 de oameni au trait astfel de momente in a doua zi de Paste la aerodromul de la clinceni clinceni.

Florin are 7800 de salturi, dar spune ca de fiecare data traieste o noua senzatie. Sa imparti cerul cu pasarile este ceva magic.

Sezonul de parasutism continua pana la toamna.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO