Ce pedeapsă a primit criminalul din Făget. A omorât doi bătrâni și a bătut alte patru persoane, printre care și un polițist

Ultima actualizare: 19-09-2020 15:59
Ce pedeapsă a primit criminalul din Făget. A omorât doi bătrâni și a bătut alte patru persoane, printre care și un polițist
StirilePROTV

Bărbatul care a omorât din bătaie anul trecut doi bătrâni în Făget și a bătut alte patru persoane, printre care și un polițist, a fost condamnat la pedeapsa maximă prevăzută de Codul Penal.

Ionel Boldea a fost condamnat marți de către Tribunalul Timiș la 31 de ani și 4 luni de închisoare, din care va executa 30 de ani, maximul prevăzut de Codul Penal, scrie Timiș Online.

Bărbatul a fost acuzat de șapte infracțiuni grave, printre care și cele de omor, tentativă de omor și vătămare corporală.

De asemenea, Boldea va trebui să achite despăgubiri victimelor și să plătească cheltuielile de judecată.

Decizia Tribunalului Timiș nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

 

A bătut cu bâta un polițist când a fost prins și a reușit să fugă

 

În iulie 2019, bărbatul care se afla sub influența unor substanțe halucinogene a atacat la întâmplare doi bătrâni, soț și soție, în parcul din Făget.

Bărbatul a fost omorât pe loc din bătaie, iar femeia a decedat ulterior la spital.

După atac, Boldea a fugit cu o bicicletă într-o localitate de lângă Făget, unde a bătut cu bâta o altă bătrână, apoi alte două persoane, tot la întâmplare, pe stradă.

Când a fost prins, a bătut cu bâta și un polițist, reușind astfel să scape și să fugă din nou, schimbând două mașini pe care le-a furat, înainte să fie prins de polițiștii de la Rutieră, care l-au oprit pentru că mergea cu farurile stinse.

Bărbatul care are un trecut violent a spus că regretă faptele comise, dând vina pe drogurile consumate.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO