Ce a păţit bărbatul care a distrus mașina unui vecin cu un semn de circulație


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 15 Iunie 2018 17:57
Categorie: Stiri actuale

In România, locurile de parcare sau mai bine zis lipsa lor generează adevărate scandaluri. Un bărbat de 54 de ani din Pitești este acum sub control judiciar, dupa ce a distrus masina unui vecin.

Cineva a surprins de la etaj intreaga scenă: înarmat cu o țeavă, respectivul a spart luneta autoturismului și a amenințat că-l zdrobeste si pe proprietar.

Femeie: "La puşcărie o să intri, nenorocitule! La puşcărie vei intra în seara asta! Nu ţi-a făcut nimeni nimic!"

Fără nicio ezitare, bărbatul înarmat cu piciorul unui indicator rutier a spart luneta maşinii vecinului care l-a enervat. Conflictul nu s-a oprit aici, ba chiar părea că poate oricând lua o şi mai mare amploare. Bărbatul înarmat cu ţeava metalică a fost cât pe ce să-l lovească şi pe vecinul său.

Suspectul susţine că a fost provocat şi că a vrut să se apere, fiind grav bolnav.

Suspect: "Un vecin m-a provocat la scandal, m-a lovit, m-a dat jos şi eu fiind bolnav grav, psihic şi având o hepatită cronică şi boli cardiace m-am speriat şi de frică am luat o bară de la o parcare şi n-am ştiut ce fac, am lovit luneta".

Un agent de poliţie care se îndrepta spre serviciu a intervenit în conflict. Şi-a chemat în ajutor colegii şi agresorul a fost încătuşat. Apoi a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ag. șef adj. Florin Popa, purtător de cuvânt IPJ Argeş: "Bărbatul este acuzat de infracţiune de distrugere şi tulburarea ordinii şi a liniştii publice."

Poliţiştii spun că bărbatul de 54 de ani fusese cu o zi înainte amendat cu 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice tot din cauza unui scandal cu vecinii.

Oamenii povestesc că el ocupa mai multe locuri de parcare, fără plată, cu maşini vechi pe care nu le foloseşte şi în mai multe rânduri i-au cerut să le facă loc şi altora.

De fiecare dată însă, el le-a replicat foarte nervos, iar după ce a fost amendat, şi-a vărsat of-ul pe maşina vecinului.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Un piteştean a devastat o parcare, folosind un semn de circulaţie. Ce a pățit
Un bărbat care amenința că se sinucide, sedat şi coborât cu o autospecială
VIDEO PROTVPLUS.RO