Cazul politistului bataus de la Piatra Neamt. Tanara agresata a fost martora la o crima, in urma cu un an

Ultima actualizare: 24-03-2014 06:32

Amanunte socante ies la iveala in urma scandalului in care este implicat seful Politiei din Piatra Neamt.

Dupa ce comisarul sef a fost suprins pe camerele de supraveghere din institutie, in timp ce batea o adolescenta de 14 ani, banuita de furt, oamenii legii spun ca fata este legata si de alt incident dramatic, petrecut anul trecut. Atunci, un barbat l-a ucis pe un actor din oras, chiar in apartamentul victimei, iar ea l-a insotit.

In septembrie anul trecut, actorul Constantin Ghenescu a fost injunghiat mortal in locuinta lui. Victima avea 69 de ani. Anchetatorii au stabilit ca ucigasul il urmarise pe strada, dupa ce scosese bani de la bancomat si ca fata, care atunci avea 13 ani, a intrat odata cu suspectul in casa actorului. In timp ce ea cauta bani, victima era ucisa.

Adolescenta a fost cercetata penal pentru talharie, violare de domiciliu si nedenuntarea unei infractiuni, dar a scapat datorita varstei sale. In urma cu doua saptamani, ea a ajuns din nou in sediul politiei din Piatra Neamt pentru alta infractiune.

Seful institutiei a palmuit-o, a lovit-o cu picioarele si a tras-o de par, in prezenta unui alt ofiter. Dupa ce imaginile au fost facute publice, politistul si-a dat demisia din functie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO