Cat costa sa petreceti Revelionul la un castel din Romania. "Vom pregati un meniu regal pentru seara dintre ani"

30-12-2016 18:50

La noi in tara, cine traieste pe picior mare si-a rezervat un loc la castel pentru sambata seara.

Costa dublu fata de un restaurant obisnuit, dar musafirii sunt tratati regeste, cu caviar sau purcelusi de lapte. Iar salile de bal au un decor spectaculos pentru care toti invitatii isi pun cele mai scumpe rochii si costume.

Castelul Cantacuzino din Busteni e gata sa-i primeasa pe cei 100 de musafiri care vor petrecere aici noaptea de Revelion, cu stil.

Denisa si Radu se numara printre norocosi. Au venit sa vada unde va avea loc petrecerea si au fost poftiti la o degustare de vinuri nobile.

Reporter: "De ce Revelionul la castel?"

Denisa Rusu, turista: "Pentru ca e magic! Cum sa nu vii aici? E pur si simplu minunat, gazda e extrem de calda si primitoare. Bucatele sunt minunate, de o calitate superioara."

Radu Captari, turist: "Castelul este un loc exclusivist, cu o servire de o foarte inalta calitate"

Petrecerea de Revelion la castel va fi una spectaculoasa si va incepe cu o colectie de cocktailuri. Va avea loc in sala de bal, iar din meniul festiv nu lipseste caviarul.

Margarita Mamsirova, organizator: "Petrecerea va fi absolut fantastica pentru ca vor fi numai glume, numai dans, bauturi fine, mancare de calitate, am pregatit o multime de surprize"

Marian, chef: "Vom pregati un meniu regal pentru seara dintre ani. Avem un John Dory pe pat de cartofi dulce, cu infuzie de praz, vom pune o langustina, caviar si un sos special"

La miezul noptii, petrecaretii vor putea iesi in grandioasa curte a castelului de unde se vad in toata splendoarea muntii Caraiman, dar si statiunea Busteni. Petrecerea dintre ani costa 800 de lei de persoana si mai sunt cateva locuri libere.

De Revelion isi va deschide portile si castelul Haller, aflat la 20 de km de Targu Mures. A fost restaurat si transformat intr-un hotel care pastreaza aerul nobil.

Foris Kinga, proprietar: "Ne pregatim cu un bal tematic de ingeri si diavoli. Tinem foarte mult si la superstitii de exemplu avem servetele pentru a avea foarte multi bani in viitor, pusculita, cateva lucruri care se pot imbraca pentru petrecerea fanny in restaurantul nostru"

In meniul de sarbatoare specialitatea casei este purcelusul de lapte. Pentru relaxare turistii pot sa incerce cada de lemn cu apa fierbinte, amplasata afara. Inauntru exista si un bazin cu apa sarata.

Pentru Revelion tot castelul Haller a fost rezervat de un grup mare de straini. O noapte de cazare la castel costa pana la 370 de lei.

 


 


VIDEO PROTVPLUS.RO