Camerele de supraveghere nu-i mai sperie pe hoti. Politistii sunt pe urmele unor indivizi care au furat electronice si haine

Ultima actualizare: 28-05-2016 06:58

Patronii de magazine si hoteluri din Satu Mare sunt terorizati de hoti, care dau numeroase lovituri, in ciuda faptului ca peste tot sunt camere de supraveghere. Cativa indivizi au furat aparatura electronica si haine, iar politistii sunt pe urmele lor.

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere dintr-un magazin de electronice se vede cum un individ se preface ca vorbeste la telefon si da tarcoale unei vitrine cu aparate de nevigatie. Se uita in jur si constata ca nu il vede nimeni asa ca ascunde unul sub haine. Acelasi barbat este filmat cand fura si dintr-un hotel un telefon mobil.

Cei mai afectati sunt patronii de magazine din Satu Mare de unde spun ei, se fura zilnic haine. Asa au procedat si doi indivizi care au furat tricouri desi stiau ca in magazine sunt camere de supraveghere. Politistii sunt acum pe urmele lor.
Proprietarii magazinelor spun ca vor trebui sa gaseasca si alte metode in afara de camere video care sa ii ajute sa ii tina departe de hoti.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO