Brutărie din Sectorul 2, mistuită de flăcări. Focul ar fi pornit de la un scurtcircuit

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50

S-a dat alarma, în noaptea de joi spre vineri, într-un cartier din Sectorul 2 al Capitalei.

Trei autospeciale au intervenit rapid pentru a stinge un incendiu care a mistuit, în doar câteva minute, o brutărie. În acel moment, în clădire nu se afla nicio persoană.

Alarma s-a dat în toiul nopţii, când brutăria, situată în Sectorul 2 al Capitalei, era închisă, aşa că înăuntru nu se afla nicio persoană. Primii care au observat flăcările au fost oamenii care locuiesc în blocul din apropiere.

Martor: „Am văzut puţin pâlpâind focul, iar după aceea am văzut o maşină de poliţie care a sosit la 3 minute. Și după, am văzut pompieri.”
Reporter: „Au mai fost probleme aici?”
Martor: „Nu, este prima dată. Înainte a fost o shaormerie.”

Proprietari sunt doi soţi, care deţin brutăria de aproximativ trei ani. Aceştia susţin că focul ar fi pornit de la un scurtcircuit, cel mai probabil, la cuptorul de pâine.

Patron: „De la curent! Nu ştie nimeni nimic."

Militarii au intervenit rapid cu trei autospeciale. Pompierii verifică cu ajutorul camerei de termoviziune temperatura acumulată în interiorul brutăriei care a ars. În acest moment, temperatura cea mai mare măsoară 60 de grade.

Pompier: „Aici a ars, uite, unde e negreala, acolo a fost afumat şi ce-i cu alb."

Locotenent colonel Vanca Rau, ISU București: „Am ajuns la faţa locului, am constatat că ardea o brutărie cu pereţii de tablă tip sendviş, incendiul se manifestă în interiorul acestor pereţi. Și am lichidat incendiul foate rapid, fără a fi înregistrate victime."

O anchetă va stabili cauzele incendiului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO