Bebeluș mort în condiţii suspecte. Vecinii afirmă că ar fi fost muşcat de şobolani


Ultimul update: Duminica 22 Octombrie 2017 19:33
Data publicarii: Duminica 15 Octombrie 2017 14:01
Categorie: Stiri actuale
ambulanta pe strada

Poliţiştii din Orăştie, judeţul Hunedoara, au deschis o anchetă după ce un bebeluş de patru luni a murit în condiţii suspecte.

Din primele informaţii, se pare că suferea de pneumonie, dar vecinii susţin că ar fi fost muşcat de şobolani, relatează news.ro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat pentru News.ro că un bebeluş de doar patru luni a murit, vineri, în condiţii suspecte în municipiul Orăştie.

”Părinţii copilului au chemat ambulanţa, iar echipajul acesteia a constatat decesul copilului. Cadavrul a fost preluat de medicii legişti care urmează să îi facă autopsia pentru a se stabili cauza exactă a morţii”, a declarat Bogdan Niţu.

Potrivit acestuia, poliţiştii au deschis dosar penal, in rem, pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească vinovaţii.

Surse din cadrul anchetei spun că familia este foarte săracă şi primele informaţii arată că bebeluşul ar fi suferit de pneumonie. Mai mulţi vecini, însă, susţin că ar fi fost muşcat de şobolani.

Legiştii vor stabili exact dacă acuzaţiile se confirmă.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO