Bătrân din Mureș ucis și incendiat în propria locuință. Totul ar fi pornit de la bani


Ultimul update: Joi 20 Februarie 2020 17:45
Data publicarii: Joi 20 Februarie 2020 16:35
Categorie: Stiri Socante

Sfârşit tragic pentru un bătrân de 86 de ani din Seuca, judeţul Mureş. Bărbatul a fost găsit carbonizat în locuinţa sa distrusă de flăcări, iar anchetatorii bănuiesc că focul a fost pus intenţionat.

Mai mult, există suspiciunea că victima ar fi fost ucisă înainte de incendiu şi că agresorul a aprins totul ca să-şi şteargă urmele. Procurorii şi criminaliştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru omor calificat.

Bătrânul de 86 de ani locuia singur în casa lui din Seuca, judeţul Mureş. Cu câteva ore înainte de tragedie, vecinii l-au văzut plimbându-se liniştit pe stradă.

Localnic: „Era bătrân la 87 de ani, dar nu ştim ce s a întâmplat. El avea o problemă cu mâinile, nu putea să îşi ridice mâinile. Noi l-am văzut cu o oră-două înainte.”

Incendiul a fost descoperit de o localnică aflată pe drum spre casă. Alertată de fumul gros care ieşea printre ţiglele casei, femeia a sunat la pompieri.

Dan Petru Daniel, purtător de cuvânt ISU Mureş: „S-au deplasat pompierii militari de la târnăveni cu două autospeciale. Ajunşi la locul intervenţiei, incendiul se manifesta în interiorul casei.”

După ce au stins focul, militarii au descoperit în locuinţa şi trupul bătrânului. Este puţin probabil că bătrânul să fi dat foc casei din greşeală, spun anchetatorii.

Localnic: „El era conştient, coerent, dar nu cred ..nu avea probleme psihice.”

La faţa locului au sosit şi poliţiştii care spun că au deja un cerc de suspecţi. Localnicii îl bănuiesc pe un tânăr din sat.

Localnică: „A dat bani la el împrumut şi poate pentru asta, a mers înăuntru, l-a bătut bine şi i-a dat foc.”

Localnică: „Să fi dat vreodată bani împrumut, nu ştiu. Omul ăsta a fost maistru…”

Trupul bărbatului a fost transportat la Medicină Legală pentru că specialiştii să poată stabili cauza decesului. Dosarul deschis în aces caz vizează infracţiunea de omor calificat.

Tags: crima, incendiu, mures,

VIDEO PROTVPLUS.RO