Bătaie generală cu săbii și bâte în Capitală. Filmul atacului: bărbat lovit cu sălbăticie

Ultima actualizare: 08-06-2019 07:32

Scene extrem de violente s-au derulat vineri seară în Capitală. Două tabere s-au încăierat pe o stradă și a fost nevoie de intervenția polițiștilor și a jandarmilor.

În bătaia generală s-au folosit săbii și bâte, iar atacatorii nu s-au sfiit să lovească fără milă un om prăbușit la pământ. Două persoane au ajuns la spital și alte două la audieri.

Martor: ”Uitaţi-l cum vine cu scutul în mână, că spune că nu este adevărat! Uitaţi! Îi vedeţi, da?"

Fimul atacului cu săbii și bâte din Capitală, surprins de camere
 

Imaginile au fost surprinse vineri seară de o cameră de supraveghere pe o stradă din Bucureşti. Protagoniştii ar face parte din două tabere, după cum spun martorii.

Tot ei povestesc că atacatorii, înarmaţi cu bâte şi săbii, ar fi năvălit asupra victimelor. În înregistrare se vede cum un bărbat căzut la pământ este lovit cu sălbăticie de alţi indivizi.

Bărbat: "Au venit înspre noi, au început să arunce cu sticle şi nu am mai apucat să văd nimic că au tăbărât pe mine, m-au prins aici jos şi m-au tăiat şi m-au bătut cu o bâtă."

Bărbat: "Cu săbii şi cu răngi. Ei vin câte 20 de inşi când suntem doi inşi, trei inşi la poartă."

Omul bătut fără milă a suferit răni grave şi în ajutorul lui au sărit rudele. Apoi victima a fost transportată la spital. În grija medicilor a ajuns şi o altă persoană implicată în scandal.

Femeie:"Pe bărbatul meu l-au bătut, pe băiatul meu, pe nepotul meu. Tot timpul Octavian ăsta vine peste noi. Nu le este frică de nicio poliţie."

Pentru a potoli spiritele, la fața locului au fost trimişi poliţişti şi jandarmi.

Bărbat: "Aici şi aici aveau o suliţă şi a băgat-o aici."

Doi dintre suspecţi au fost duşi la audieri.

Oamenii susţin că scandalurile dintre cele două familii se ţin lanț de ani buni şi că scene similare s-au derulat şi în urmă cu trei săptămâni.

Femeie: "Acum opt ani de zile, când am fost tăiată, bătută în casă, tot aceeaşi chestie se întâmplă şi poliţia nu le face absolut nimic. Vrea taxa de protecţie că stă aici pe stradă."

Vecin: "Au o ceartă veche între ei.”

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.
 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO