Basescu: Fostul PDL poate fi mandru - a furnizat PSD doi oameni care stiu cum se distruge un partid din interior


Ultimul update: Duminica 18 Iunie 2017 07:21
Data publicarii: Joi 15 Iunie 2017 11:49
Categorie: Stiri Politice
Traian Basescu

Traian Basescu comenteaza pe Facebook criza din PSD, spunand ca "dramoleta politica" are doi autori - "inculpatul Darius Valcov si condamnatul Liviu Dragnea".

"Fostul PDL poate fi mandru! Dramoleta politica de la PSD are 2 autori. Primul, inculpatul Darius Valcov (fost PDL), care a analizat activitatea ministrilor si a prezentat in CEX raportul de ineficienta a Guvernului. Al doilea, condamnatul Liviu Dragnea (fost PDL), care a executat Guvernul, in frunte cu premierul Grindeanu", scrie pe Facebook, joi, fostul sef al statului Traian Basescu.

El mai spune ca fostul PDL poate fi mandru - "a furnizat PSD doi oameni care stiu cum se distruge un partid din interior".

Fostul sef al statului adauga ca Darius Valcov si Liviu Dragnea sunt "doi politicieni care isi fac iluzii desarte ca, fiind obedienti sistemului, vor scapa de problemele juridice pe care le au".

Darius Valcov, fost membru PDL, este cel care a intocmit raportul de evaluare a activitatii Guvernului Grindeanu, prezentat in sedinta de miercuri a Consiliului Executiv al PSD, in care s-a decis retragerea sprijinului pentru premierul Sorin Grindeanu. El este judecat in doua dosare de coruptie si urmarit penal in altul, fiind inca sub control judiciar.
 

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO