Bărbatul care a incendiat o fată în Mehedinți a comis 5 crime, dar a fost eliberat condiționat

Ultima actualizare: 13-06-2020 19:18

O întâmplare terifiantă s-a petrecut în Mehedinţi. Acolo, o tânără de 17 ani a fost incendiată de un individ care în trecut a luat 5 vieţi. Inclusiv pe cea a unui bebeluş nenăscut.

Cu toate acestea, puşcăriaşul deosebit de periculos a fost eliberat anul trecut, în baza recursului compensatoriu şi a comis această nouă oroare. Victima sa are arsuri grave pe tot corpul.

Individul este din Drobeta Turnu Severin, însă anul trecut când a ieşit din închisoare a mers în localitatea Dârvari, județul Mehedinți. Nişte prieteni i-au pus la dispoziţie o casă bătrânească. A stat foarte aproape de tânăra pe care acum a nenorocit-o.

Mehedinti

Petrică Cercel, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi: "Conform propriilor susţineri, avea grijă de ea, inclusiv financiar, deoarece provena dintr-o familie destrămată şi a mers, aseară, la locuinţa fetei."

Cu două zile, bărbatul a postat pe o o reţea de socializare un mesaj în care pare că are de gând să-şi ia viaţa, nicidecum că ar plănui o crimă.

"Vă mulţumesc din sufet tuturor celor care îmi sunteţi alături şi bunul Dumnezeu să ne dea la toţi de acum înainte după inima şi sufletul nostru, să fiţi sănătoşi, vă iubesc. Adio!"

Potrivit procurorilor, suspectul ar fi incendiat camera în care se afla fata de 17 ani, iar fratele a fost cel care a scos-o din flăcări. A fost transportată la Spitalul din Drobeta Turnu Severin cu arsuri pe tot corpul, iar sâmbătă starea ei de sănătate s-a agravat. Aşa că a fost transportată cu un elicopter la Craiova.

Deşi, acolo nu este un spital cu secţie pentru mari arşi, a fost singurul loc disponibil unde victima putea fi internată.

Petrică Cercel, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi: "În urma incendierii, victima a suferit arsuri şi necesită pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale, cu punerea în pericol a vieţii.

Trecutul bărbatului este sinistru. A luat 5 vieţi în anii '90. Printre victimele sale s-a numărat şi o femeie însărcinată în 7 luni. Pentru aceste orori a primit 90 de ani de închisoare.

Şi totuşi în 2014, a îndrăznit să le ceară judecătorilor să-l pună în libertate. Reprezentanţii Administraţiei Penitenciarelor susţin că i-au dat aviz negativ, iar el a rămas în puşcărie numai că anul trecut, a beneficiat de legea recursului compenstoriul, dat de guvernul Dăncilă şi s-a reîntors printre oameni lipsiţi de apărare.

Poliţiştii susţin că săptămâna trecută, tânăra de 17 ani a depus împotriva lui o plângere penală, pentru viol. Protecţia Copiluli o luase în custodie, însă două zile mai târziu bunica a luat-o pe semnătură înapoi acasă. Din păcate individul şi-a pus ameninţările în aplicare.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO