Bărbat prins cu o căruţă cu 5.000 de pachete de ţigări. Explicaţia bizară pe care a dat-o


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 16 Octombrie 2018 15:47
Categorie: Stiri actuale

Polițiștii de frontieră au descoperit în căruţa unui bărbat 5.000 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de 60.000 lei.

COMUNICATUL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ:

În data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani - I.T.P.F. Iași, acţionând în baza unor informaţii, au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 21.00, polițiștii de frontieră au observat pe direcţia localităţii de frontieră Păltiniş, o persoană care transporta cu ajutorul unui atelaj hipo şase colete voluminoase învelite în folie de culoare neagră.

Polițiștii de frontieră au legitimat bărbatul, iar în urma verificărilor specifice efectuate, au stabilit că acesta este cetăţeanul român G.D., în vârstă de 39 ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.

În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 5000 pachete cu ţigări de proveniență Duty Free.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a descoperit ţigaretele pe malul râului Prut şi le-a încărcat în atelaj cu intenţia de a le transporta în localitate în vederea comercializării.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Întreaga cantitate de țigări, în valoare estimată de 60.000 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor și stabilirea întregii activități infracționale.

Faţă de bărbat a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ce au descoperit polițiștii într-un TIR care ar fi trebuit să transporte detergent
Femeie prinsă cu peste 1.800 de treninguri la ea, când se întorcea din vacanţă
Transport de hârtie igienică, oprit de poliţia de frontieră. Ce era în neregulă
VIDEO PROTVPLUS.RO