Scandal in Capitala. Un barbat a fost injunghiat de un individ cu care s-ar fi certat pentru o datorie mai veche

Ultima actualizare: 26-02-2016 07:01

Incident sangeros luni seara in Piata Gorjului din Capitala. Un barbat a fost injunghiat in plina strada de un individ cu care s-ar fi certat pentru o datorie mai veche.

In timp ce ranitul a primit ingrijiri medicale la fata locului, suspectul a incercat sa fuga. L-a prins insa un martor, care l-a dat apoi pe mana politiei. Iubita suspectului, o femeie insarcinata, a intervenit in conflictul dintre cei doi barbati si a fost si ea ranita usor.

Conflictul dintre cei doi barbati a inceput intr-un bar, unde s-au intalnit dupa serviciu. La masa lor a venit si iubita unuia dintre ei - o femeie insarcinata. La un moment dat, unul i-a reprosat celuilalt ca trebuie sa-si onoreze o datorie mai veche. Jignit, datornicul a plecat, impreuna cu partenera lui, dar amicul l-a urmarit pe strada.

Cel care datora bani, spun martorii, a devenit brusc foarte violent. Femeia si-a asumat riscul de a interveni in scandal, desi iubitul ei era inarmat. In timp ce incerca sa ii desparta, a fost si ea ranita. In urma altercatiei, barbatul atacat a suferit rani si s-a prabusit intr-o balta de sange.

Imediat dupa ce a comis fapta, suspectul a incercat sa fuga, dar un martor care se afla in zona a reusit sa-l imobilizeze. Oamenii au sunat la 112, iar politistii de la sectia 21 au intervenit imediat.In tot acest timp, ranitul a primit ingrijiri mediale in plina strada, apoi a fost transportat la spital.

In urma audierilor, care s-au terminat in miez de noapte, suspectul a fost retinut pentru 24 de ore. El este acuzat de vatamare corporala, dupa ce procurorul a stabilit ca nu a avut intentia sa ii ia viata celuilalt. Iar in urma cu putin timp, a primit de la judecatori mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO