Barbat din Iasi, cercetat pentru ca l-ar fi batut pe fostul sot al actualei sale iubite, dar si pe fiul acesteia

Ultima actualizare: 07-04-2017 07:21

Scandal teribil intr-o comuna din Iasi, unde noul iubit al unei femei este cercetat pentru ca l-a batut crunt pe fiul acesteia si pe fostul sot. Primul a fost lovit cu securea, celalalt trebuie operat la cap.

Amandoi povestesc ca, dupa 26 de ani de casnicie, femeia si-a gasit pe altcineva si i-ar fi cerut noului partener sa-i indeparteze vechea familie, pentru a ramane ei stapani peste doua gospodarii. Politia a inceput cercetarile.

Fostul sot al femeii spune ca el a fost plecat mai multi ani in strainatate pentru a face rost de bani si pentru a construi casa copiilor. In timp ce femeia era acasa, a inceput o relatie cu un vecin. Apoi a divortat si s-a mutat la noul partrener. Acum, l-ar fi pus pe respectivul sa-l bata atat pe fostul sot, cat si pe fiul ei, spun victimele.

La o zi distanta dupa ce a fost batut tatal, a luat bataie si fiul.

Noul iubit al femeii spune ca toate acuzatiile sunt false. El nu ar fi agresat pe nimeni, ci barbatii s-ar fi batut la un bar, sustine suspectul.

Politistii din comuna au inceput cercetarile pentru a stabili cine pe cine a agresat, mai ales ca leziunile ranitilor sunt foarte grave.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO