Barbat de 41 de ani din Cluj, batut si lasat cu clavicula rupta de 3 sateni. De ce nu a dorit sa depuna plangere la politie

02-03-2017 14:05


Aurel Lungeanu

Aurel Lungeanu are 41 de ani, lucreaza ca fierar betonist si locuieste in comuna Mociu din Cluj, alaturi de sotia sa Eleonora. Atunci cand a mers la localul din sat sa bea o bere el a fost atacat de alti trei barbati.

Incidentul s-a petrecut in data de 25 februarie. "Sambata trecuta seara, sotia lucrand in tura de noapte am mers la barul din sat unde am baut si eu cateva beri. Eu si un nepot de-al sotiei ne aflam la parter, dar la etaj se organiza discoteca si multa lume se afla acolo. La un moment dat nepotul meu a jenat pe coridor fara sa vrea pe unul din familia Vermesan, din Camarasu, tata si fiu, ambii aflati la discoteca impreuna cu un anume Razvan. Cei doi Vermesani sunt renumiti pentru violenta lor si au mai batut adeseori oameni de prin zona, doar pentru ca li s-a casunat pe mine. Ei, si tocmai pe mine au hotarat sa ma bata, dupa incidentul in care nepotul l-a jenat pe unul dintre ei." povesteste Aurel pentru Gazetadecluj.ro.

Omul a fost batut cu pumnii, trantit la pamant si lasat inconstient. Nici macar nu isi mai aminteste cum a ajuns acasa. Sotia l-a gasit de dimineata cand a venit de la munca mai mult lesinat decat treaz, asa ca au decis sa mearga la spital pentru ingrijiri medicale. Aurel avea clavicular rupta si alte rani.

Dupa o saptamana a mers si la IML, dar de mila a decis sa nu depuna plangere la politie: "Parca mi-ar fi mila sa fac plangere penala impotriva lor, in ciuda faptului ca voi fi inapt de munca destul de mult timp de-acum incolo si de asemenea voi pierde multi bani. Cred ca daca nu mi se facea rau dupa aceea si nu ma aflam in imposibilitate de munca poate ca eu i-as fi iertat pe demult."

Politia s-a autosesizat si a inceput o ancheta.

Sursa foto: Gazeta de Cluj

Sursa: , Gazeta de Cluj

VIDEO PROTVPLUS.RO