Barbat cu pierderi temporare de memorie, disparut de o saptamana dupa ce a plecat din Spitalul din Ploiesti neinsotit

Ultima actualizare: 08-06-2015 07:01

Zilele trec ca anii pentru o familie din Sinaia. De o saptamana, oamenii nu reusesc sa-i dea de urma unui barbat de 40 de ani, care sufera de pierderi temporare de memorie.

Il stiau la spitalul din Ploiesti, unde a fost dus de ambulanta dupa ce a cazut pe strada. Dar au aflat ca a refuzat sa ramana internat. Cum nu putea fi tinut cu forta, medicii i-au dat drumul. Insa n-a ajuns acasa si nimeni nu l-a mai vazut de atunci.

Barbatul este din Sinaia. Saptamana trecuta a suferit o criza de epilepsie in timp ce mergea pe strada, a cazut si s-a lovit la cap. A fost transportat de urgenta la spitalul din oras.

Alexandru Calin, cumnatul pacientului externat: "L-a luat de acolo si l-a trimis la neurochirurgie la Ploiesti."

Dupa ce a primit ingrijiri medicale, pacientul a cerut sa plece din spital, pe propria raspundere.

Alexandru Baloi, manager Spitalul de Urgenta Ploiesti: "Pacientul a declarat ca nu mai doreste sa fie nici investigat, nici tratat, internat, sa fie sub supraveghere medicala, a semnat refuzul internarii in foaia de observatie UPU. Nu a mai dorit sa astepte ambulanta si a plecat catre Sinaia."

Dar omul - care are uneori pierderi de memorie si nu mai stie cine este - nu a mai ajuns acasa. Nimeni nu l-a mai vazut de o saptamana.

Geta Natarau, mama pacientului externat: "Cred ca nu stie nici cum il cheama, la el fara niciun document nici buletin nimic nimic va dati seama pe unde o fi prin ce boscheti nu poate sa stie nimeni."

Alexandru Ursu, purtatorul de cuvant al IJP Prahova: "Politistii efectueaza cercetari si verificari pentru a stabili cu exactitate unde se afla acesta si conditiile in care a plecat din unitatea spitaliceasca. Au fost facute demersurile pentru a fi dat in urmarire."

Barbatul are un deget lipsa la mana stanga, iar mama sa crede ca acest detaliu ar putea ajuta sa fie identificat mai usor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO