Autorii spargerilor de la cele trei case de pariuri din Targoviste au fost prinsi. FILMAREA ultimei lovituri date de hoti

05-11-2014 07:58


Au fost retinuti, marti seara, indivizii care in doar o saptamana au jefuit trei case de pariuri din Targoviste.

Este vorba despre cinci tineri, cu varste cuprinse intre 21 si 28 de ani, despre care politistii spun ca au furat aproape 20 de mii de lei.

Ei au vandalizat sediile caselor de pariuri, apoi au fugit cu seifurile. Acum si-au recunoscut vina in fata anchetatorilor si s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat.

Cei cinci tineri suspectati ca ar fi spart trei case de pariuri din Targoviste au fost dusi cu mascatii la audieri. Pusi in fata probelor si-au recunoscut vina.

Ultima lovitura au dat-o vineri noapte, la o agentie de la marginea localitatii. Si de aici, ca si din celalalte doua case de pariuri sparte anterior, au fugit cu seiful cu bani.

Inarmati cu rangi, cei cinci indivizi au venit pregatiti sa dea atacul. Unul dintre ei a tinut de sase. Acesta insa a fost mai putin inspirat - si-a pus cagula chiar in fata agentiei de pariuri, nedandu-si seama ca in tot acest timp a fost filmat de camerele de supraveghere, asa ca politistilor nu le-a fost deloc greu sa le dea ulterior de urma.

"Politistii targovisteni au probat activitatea infractionala a cinci persoane banuite de sustragerea unor sume de bani din incinta a trei agentii de pariuri sportive din Targoviste", a spus Alexandra Niculae, IPJ Dambovita.

Tinerii au fost retinuti pentru 24 de ore, iar miercuri vor ajunge in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Intre timp, politistii au facut perchezitii la locuintele suspectilor, de unde au ridicat mai multe probe care le demonstreaza vinovatia. Pentru furt calificat si distrugere, ei risca sa stea pana la sapte ani dupa gratii.

VIDEO PROTVPLUS.RO