Autocar cuprins de flacari, in Caras Severin. Ce s-a intamplat cu pasagerii aflati in acel moment in autovehicul

Ultima actualizare: 20-06-2016 00:08

Prin momente de groaza au trecut noaptea trecuta pasagerii unui autocar. Intr-o localitate din Caras Severin, autovehiculul a fost cuprins de flacari si a ars complet.

Din fericire, oamenii au simtit din timp mirosul de fum asa ca au reusit sa coboare rapid. Potrivit pompierilor, prima ipoteza este ca din rezervor s-a scurs combustibil si o scanteie ar fi aprins totul.

Scenele de la fata locului au fost terifiante. In imaginile surprinse de un trecator se vede cum intreg autocarul este invaluit de flacari, iar in partea din spate au loc mai multe explozii. Cei de pe margine asista sperianti.

Autocarul plecase cu doua ore in urma din Timisoara, iar in zona localitatii Bucova pasagerii au simtit miros de fum. Erau muncitori si se indreptau spre Alexandria. Soferul a oprit si toti calatorii au reusit sa iasa la timp. Dupa nici un minut, flacarile s-au extins rapid.

Elena Tarla - purtator de cuvant ISU Semenic: "La fata locului s-au deplasat de urgenta forte ale Detasamentului de Pompieri Caransebes si ale Serviciului de Voluntari de urgenta. Pe timpul interventiei circulatia a fost blocata pe ambele sensuri, cauza incendiului este in curs de cercetare, se pare ca incendiul a pornit de undeva din spatele autocarului".

Pompierii au reusit sa stinga flacarile dupa zeci de minute. Din autocar a mai ramas doar scheletul din tabla, iar oamenii au asteptat un alt mijloc de transport pentru a ajunge la destinatie. Politistii au deschis si ei o ancheta.

Paguba se ridica la cateva mii de euro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO