Au pus camere video pe scară să vadă cine le fură ghivecele cu flori. Și au prins hoții, în ipostaze intime

Ultima actualizare: 18-03-2020 19:44
Au pus camere video pe scară să vadă cine le fură ghivecele cu flori. Și au prins hoții, în ipostaze intime

Locatarii unui bloc din Vaslui au avut un șoc când au urmărit înregistrările camerelor video pe care le-au amplasat pentru a vedea cine le fură ghivecele cu flori. Nu doar că au aflat cine sunt hoții, dar i-au surprins în timpul unei partide de sex.

Doi vasluieni, trecuți de prima tinerețe, au fost înregistrați de camerele video de supraveghere dintr-o scară de bloc în timpul unei partide încinse de sex. Culmea, cei doi erau chiar hoții care tot furau ghivecele cu flori din scară, motiv pentru care au și fost amplasate camerele de supraveghere, scrie Vremea Nouă, care publică și înregistrarea indecentă.

Partida de amor a durat câteva zeci de minute, întrerupte doar când se mai aprindea un bec pe scară.

”Au verificat locul, s-au asigurat că nu vor fi deranjati de nimeni, apoi s-au dezbrăcat și au trecut la fapte. Chiar dacă, din când în când, senzorii de mișcare mai aprindeau câte un bec pe casa scării, amorezii se opreau câteva secunde, apoi se întorceau la treburile lor, fără nicio rușine.

Scenele fierbinți au fost surprinse, luni seara, într-un bloc de pe strada Traian, unde locatarii au montat mai multe camere după ce, în ultima lună, de pe casa scării au fost furate mai multe ghivece cu flori”, arată sursa citată.

”Cu siguranță el e hoțul”

 

“De o lună de zile încercăm să aflăm cine ne tot fură florile de pe casa scării. Luni am montat camerele de supraveghere, iar luni seara am prins hoții. Ca bonus, am surprins și o scenă de sex în toată regula.

Cei doi au mers la sigur, cunoșteau scara pentru că noi avem două intrări, dintre care la una nu funcționează interfonul. Au urcat până la etajul opt, unde e intrarea în pod. La etajul ăla nu locuiește nimeni, nu sunt apartamente acolo. Știau unde vin și pentru ce vin.

Când am montat camerele, nu ne așteptam să surprindem astfel de scene. Am trimis imaginile video și la Poliția Locală, pentru că bărbatul din filmuleț apare cu unul dintre ghivecele de pe scară într-un video al unui bar din apropiere.

Cu siguranță el e hoțul. Acum sperăm ca autoritățile să ia măsurile ce se impun”, a declarat o locatară a blocului pentru publicația vasluiană.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 17.00 – 22 Octombrie 2021

48:23
Alt Text!
La Măruță
La Maruta – 22 Octombrie 2021

01:26:33
Alt Text!
Doctor de bine
Dr. Brândușa Petruțescu, medic primar alergolog imunolog: ”Limităm infecțiile respiratorii dacă aerisim și dezinfectăm suprafețele

15:34
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!