Au pus camere video pe scară să vadă cine le fură ghivecele cu flori. Și au prins hoții, în ipostaze intime


Ultimul update: Miercuri 18 Martie 2020 19:44
Data publicarii: Miercuri 18 Martie 2020 12:57
Categorie: Stiri actuale
Au pus camere video pe scară să vadă cine le fură ghivecele cu flori. Și au prins hoții, în ipostaze intime

Locatarii unui bloc din Vaslui au avut un șoc când au urmărit înregistrările camerelor video pe care le-au amplasat pentru a vedea cine le fură ghivecele cu flori. Nu doar că au aflat cine sunt hoții, dar i-au surprins în timpul unei partide de sex.

Doi vasluieni, trecuți de prima tinerețe, au fost înregistrați de camerele video de supraveghere dintr-o scară de bloc în timpul unei partide încinse de sex. Culmea, cei doi erau chiar hoții care tot furau ghivecele cu flori din scară, motiv pentru care au și fost amplasate camerele de supraveghere, scrie Vremea Nouă, care publică și înregistrarea indecentă.

Partida de amor a durat câteva zeci de minute, întrerupte doar când se mai aprindea un bec pe scară.

”Au verificat locul, s-au asigurat că nu vor fi deranjati de nimeni, apoi s-au dezbrăcat și au trecut la fapte. Chiar dacă, din când în când, senzorii de mișcare mai aprindeau câte un bec pe casa scării, amorezii se opreau câteva secunde, apoi se întorceau la treburile lor, fără nicio rușine.

Scenele fierbinți au fost surprinse, luni seara, într-un bloc de pe strada Traian, unde locatarii au montat mai multe camere după ce, în ultima lună, de pe casa scării au fost furate mai multe ghivece cu flori”, arată sursa citată.

”Cu siguranță el e hoțul”

 

“De o lună de zile încercăm să aflăm cine ne tot fură florile de pe casa scării. Luni am montat camerele de supraveghere, iar luni seara am prins hoții. Ca bonus, am surprins și o scenă de sex în toată regula.

Cei doi au mers la sigur, cunoșteau scara pentru că noi avem două intrări, dintre care la una nu funcționează interfonul. Au urcat până la etajul opt, unde e intrarea în pod. La etajul ăla nu locuiește nimeni, nu sunt apartamente acolo. Știau unde vin și pentru ce vin.

Când am montat camerele, nu ne așteptam să surprindem astfel de scene. Am trimis imaginile video și la Poliția Locală, pentru că bărbatul din filmuleț apare cu unul dintre ghivecele de pe scară într-un video al unui bar din apropiere.

Cu siguranță el e hoțul. Acum sperăm ca autoritățile să ia măsurile ce se impun”, a declarat o locatară a blocului pentru publicația vasluiană.

Sursa: vremeanoua.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO