Au plecat doua ore la discoteca si au ramas fara 17.000 de euro si 12.000 de lei. Pagubita: "M-a nenorocit"

Ultima actualizare: 07-03-2015 06:54

De la extaz la agonie au trecut doi soti din Dambovita, pradati de hoti in timp ce se distrau la discoteca. Tinerii au muncit ani buni in Grecia si au reusit sa stranga o mica avere, dar au facut greseala sa-si lase banii si bijuteriile in sifonier.

Au lipsit de acasa doar doua ore, iar cand s-au intors si au vazut geamul deschis au simtit ca le fuge pamantul de sub picioare.

Din locuinta le-au disparut 17.000 de euro, 12.000 de lei si mai multe bijuterii din aur, iar politistii ii cauta acum pe faptasi.

Cei doi soti locuiesc la marginea orasului Pucioasa, judetul Dambovita. De curand s-au intors din Grecia, unde au muncit mai multi ani. Banii castigati cu greu in strainatate ii tineau in casa si nu s-au gandit nicio clipa ca ar putea fi tinta unor hoti.

"Ne-am intors de la discoteca si am gasit geamul spart, am zis ca mi-a luat banii, m-a nenorocit. Nu a rascolit nimic, n-a desfacut nimic, nu a fost umblat, s-a vazut decat o talpa", a spus Madalina Moise, pagubita.

Oamenii cred ca indivizii care au dat atacul stiau unde sunt banii, mai ales ca din casa nu au fost furate alte obiecte de valoare lasate la vedere.

Politistii criminalisti au gasit doua amprente pe sifonierul de unde s-au furat banii, iar acum este doar o chestiune de timp pana cand faptasii vor fi prinsi si adusi la audieri.

Politistii au deschis un dosar penal si spun ca au deja un cerc de suspecti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO