Au intrat peste ei in casa in toiul noptii, i-au luat la bataie si le-au furat putinii bani. Acum risca 10 ani de inchisoare

Dată publicare: 11-12-2014 12:55
Dată actualizare: 14-12-2014 01:00


Batranii care locuiesc singuri, in case izolate, sunt cei mai vulnerabili in fata talharilor.

In judetul Braila, de exemplu, in toiul noptii, doi oameni neputinciosi au fost atacati de trei indivizi - doi adulti si un adolescent de 16 ani - care i-au batut si le-au furat toti banii.

Suspectii au fost retinuti si probabil ca isi vor petrece sarbatorile in inchisoare. Dar pagubitii nu si-au recuperat niciun leu din sumele furate si spun ca vor avea un Craciun sarac.

Hotii - un barbat de 43 de ani, unul de 25 si un baiat de 16 ani din comuna Sutesti, judetul Braila - au intrat mai intai peste un batran de 82 de ani, care sta la marginea unui sat.
Dar cum n-au gasit la el decat 20 de lei si-au mai incercat norocul intr-o alta locuinta. Aici au furat de la un batran de 75 de ani 350 de lei, toata pensia primita de el acum cateva zile.

"Dormeam in pat si m-a luat la bataie in pat. A cerut bani. 200.000 (n.r. 20 de RON) au gasit", a spus Gheorghe Gazdoiu, victima de 82 de ani.

Politistii i-au identificat repede pe cei doi hoti adulti si i-au retinut. Infractorii si-au recunoscut faptele, iar complicetele lor, adolescent, este cercetat in libertate.

Cei doi suspecti sunt cercetati pentru talharie si furt calificat si risca pana la zece ani de inchisoare. Din pacate, batranii talhariti nu si-au recuperat prejudiciul si spun ca nu vor mai avea niciun ban de sarbatori.


VIDEO PROTVPLUS.RO