Atacatorii care au batut cu salbaticie un barbat din Vaslui din cauza muzicii pe care o asculta au fost prinsi

Ultima actualizare: 19-01-2015 06:56

Doi dintre agresorii barbatului de 38 de ani din Vaslui, atacat la iesirea dintr-un bar, au fost prinsi.

Tinerii, unul de 17 ani, celalalt de 20, sunt cei care au l-au batut ingrozitor, cu bastoane metalice, pe cel cazut la pamant dupa se vede si in imaginile suprinse de o camera de supraveghere.

Politistii au decis sa-i retina in arest, pentru loviri si talharie. Magistratii le vor decide soarta, cel putin pentru urmatoarele 30 de zile.

In acest moment cei doi agresori retinuti, precum si cei patru prieteni care au participat la atac dar sunt cercetati in libertate, se afla in fata procurorilor pentru audieri.

In imaginile suprinse de o camera de supraveghere se vede cum cei sase il ataca violent pe barbatul de 38 de ani - la iesirea din local.

Victima era insotita de un prieten. Ulterior le-a povestit politistilor ca, in timp ce se afla in bar, le-ar fi solicitat o melodie lautarilor, lucru ce nu a fost pe placul unor clienti de la o masa vecina.

Asa a izbucnit scandalul. Din cauza ranilor grave pe care le-a suferit, victima a fost trasferata la spitalul de Neurochirurgie din Iasi unde va urma un tratament de durata. Iar suspectii ar putea fi arestati preventiv.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO