Antrenorul de arte marțiale suspectat că ar fi agresat trei fetițe rămâne în arest

03-04-2018 16:32


Antrenorul de arte marţiale din Constanța acuzat de viol, agresiune sexuală şi tentativă de corupere sexuală le-a cerut marți magistraţilor să fie eliberat.

Bărbatul de 40 de ani este bănuit că în urmă cu 3 ani a agresat în timpul antrenamentelor trei fetiţe de 7, 8 şi 9 ani! Cu amănunte despre cererea de punere în libertate, la doar câteva zile de la arestare.

Magistraţii Tribunalului Constanța au stabilit că antrenorul de arte marţiale, George Vioreanu, să rămână în arrest preventiv. Acuzaţiile care i se aduc, respectiv viol şi agresiune sexuală sunt suficient de grave astfel că bărbatul nu poate fi cercetat în libertate.

Contestaţia formulată de către antrenor este nefondată, au apreciat judecătorii tribunalului Constanța. George Vioreanu are 40 de ani, este antrenor de arte marţiale şi deţine un club care funcţiona în oraşul Ovidiu.

Bărbatul a antrenat până acum sute de copii! Este acuzat că în urmă cu trei ani ar fi agresat sexual 3 copile, iar părinţii uneia dintre ele au sesizat poliţia săptămâna trecută când au aflat de la fiica lor ce s-a petrecut.

În timpul cercetărilor au ieşit la iveală şi celelalte două cazuri. Poliţiştii nu exclud că antrenorul să fi făcut şi mai multe victime.

VIDEO PROTVPLUS.RO