Antonia a inceput batalia pentru custodia fetitei sale. Cand ar putea da judecatorul un verdict in acest caz

×
Codul embed a fost copiat

Antonia a inceput procesul vietii sale: batalia pentru custodia fetitei de trei ani si jumatate. Celebra cantareata se afla in plin proces de divort cu omul de afaceri italian Vincenzo Castellano.

Fetita lor Maya a plecat in vacanta la bunicii ei din Napoli si nu a mai fost adusa in tara.  

Antonia le cere judecatorilor ca Maya, in varsta de 3 ani si jumatate, sa stea cu ea, in Romania, iar tatal ei, italianul Vincenzo Castelano, sa o poata vizita ori sa o poata lua in vacanta oricand doreste. 

Cu doar cateva zile in urma, Antonia a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj alaturi de o fotografie care arata cum ar trebui sa fie relatia mama-fiica:

"Suntem la mii de kilometri departare de alinare, am strabatut pamintul si marea.. Dar, cat timp esti alaturi de mine, nu as vrea sa fiu altundeva. As astepta o eternitate , jubiland in acest decor.. Atata timp cat sunt cu tine, inima mea continua sa bata!", a scris cantareata.

Citește și
antonia maya
Mica "transformare" a fiicei Antoniei. A luat-o pe urmele mamei sale
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Procesul este abia la inceput, iar judecatorul crede ca mai devreme de sfarsitul verii nu va putea da un verdict. El a cerut ca asistentii sociali sa mearga sa inspecteze casa si sa vada in ce conditii ar putea sta fetita la mama ei. Antonia are pregatita camera Mayei, in care copila a locuit pana cand a implinit doi ani.

Vor fi audiati si martori, pentru ca instanta sa decida ce e cel mai bine pentru Maya. Acum, fetita se afla in Italia, la Napoli unde a dus-o tatal ei in vara trecuta, insa a refuzat sa o mai aduca inapoi.

Frumoasa cantareata stie ca Maya a cazut la mijloc intre ea si sotul ei, Vincenzo Castellano, cu care este in divort. Cei doi s-au casatorit din dragoste si au fost extrem de fericiti cand s-a nascut Maya. Dar, intre timp, mariajul lor s-a transformat intr-o lupta pentru custodie.

Deocamdata, Antonia isi poate vedea fetita doar daca merge in Italia.

 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Antonia, criticata pentru ca nu isi creste fetita. Poza care a starnit numeroase controverse
Antonia, criticata pentru ca nu isi creste fetita. Poza care a starnit numeroase controverse

Antonia le-a aratat fanilor cat de mare si frumoasa este fetita ei. Fotografia a primit peste 18.000 de like-uri, insa si multe mesaje in care vedeta e criticata pentru faptul ca fiica ei nu sta cu ea.

Mica
Mica "transformare" a fiicei Antoniei. A luat-o pe urmele mamei sale

Maya, fetita Antoniei, a inceput sa o ia pe urmele mamei.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.