Aniversare regala la Palatul Peles. 26 de personalitati au fost decorate cu ocazia sarbatoririi zilei Principesei Margareta

Ultima actualizare: 30-03-2014 00:09

A fost o seara cu adevarat regala la Castelul Peles, unde Principesa Margareta si-a sarbatorit cu fast aniversarea. Alteta Sa a implinit 65 de ani.

30 de oaspeti de seama au fost invitati la un dineu elegant, organizat in ''Sufrageria de Stat'', care a gazduit un asemenea eveniment, pentru prima data, dupa 67 de ani.

Dineul aniversar a fost organizat la lumina lumanarilor. Principesa Mostenitoare si-a intampinat oaspetii in sufrageria de Stat a Castelului Peles intr-o rochie eleganta albastru-royal.

Bogdan Olteanu, decorat de Principesa Margareta

Incaparea care a fost folosita ultima oara in 1947, a gazduit cu succes evenimentul. De-a lungul vremii i-au trecut pragul musafiri de vita nobila, dar si personalitati ale vietii publice romanesti si straine. Mobilierul rustic breton, din secolul al 18-lea, s-a potrivit perfect cu somptuozitatea serii.

Pe masa festiva au fost asezate flori de primavara si tacamuri aurite. Pentru ca totul sa fie imaculat, pregatirile au inceput cu mult inainte.

Meniul festiv a fost unul usor si a inclus aspic de legume, placinta de somon si garnitura de sparanghel.

Inainte de dineu, Principesa Margareta a acordat, in numele Majestatii Sale Regele Mihai, 26 de decoratii unor personalitati din Romania, Elvetia, Marea Britanie, Franta si Japonia.

Ceremonia a avut loc in Holul de Onoare al Castelului Peles si s-a incheiat cu intonarea imnului regal.

Ceremonie la Castelul Peles

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO