ANIMAŢIE GRAFICĂ. Un asistent medical și un muncitor au murit într-un accident cu 3 mașini

Ultima actualizare: 08-09-2020 07:46

O secundă de neatenție a declanșat iadul pe o șosea din Satu Mare: trei mașini au intrat în coliziune, între care și o ambulanță.

Un asistent medical și un muncitor, amândoi tineri, și-au pierdut viața - cel din urmă, în flăcările declanșate după impact. Alte 6 persoane au fost rănite. 

Martorii spun că tragedia s-a produs după ce şoferul unui autoturism, un tânăr de 19 de ani, n-a păstrat distanţa şi a lovit din spate autoutilitara unei firme de construcţii, în care se aflau cinci muncitori. Înainte de impact, şoferul acesteia ar fi frânat uşor pentru că din sens opus se apropia o ambulanţă.

Paula Gabor, purtător de cuvânt IPJ Satu Mare: "A intrat în coliziune față-spate cu o autoutilitară care circula pe acelaşi sens de deplasare. Aceasta fiind proiectată pe sensul opus într-o ambulanță intrând în coliziune frontală cu aceasta"

Imediat după impact, maşina muncitorilor a fost cuprinsă de flăcări din cauza unui scurtcircuit, spun pompierii. Pasagerul din dreapta, un bărbat de 34 de ani, nu a reuşit să iasă şi a fost găsit carbonizat. La scurt timp, s-a stins şi asistentul medical din ambulanţă în care se aflau trei persoane. Avea 37 de ani, era tatăl unui băieţel de 4 ani, iar soţia este însărcinată. Colegii lui sunt în lacrimi.

Constantin Demian, Purtător de cuvânt Spitalul de Urgenţă Satu Mare: "Cu experienţa de peste 10 ani, în cadrul acestui serviciu, un bun profesionist din păcate a decedat la faţa locului şi în aşteptarea celui de-al doilea copil. Un incident pe care îl regretam cu toţii."

Bianca Timiş, Purtător de cuvânt ISU Satu Mare: "S-au aplicat manevrele de resuscitare la faţa locului, însă în ciuda eforturilor depuse de către salvatori aceasta nu a mai putut fi salvată"

Patru din cei cinci muncitori aflato în autoutilitară au reuşit să scape, însă au fost grav răniţi.

Poliţiştii vor stabili cum a ajuns şoferul de 19 de ani să lovească din spate vehiculul. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO