Accident grav între o ambulanță și o autoutilitară. Două persoane au murit. Cine sunt victimele

Ultima actualizare: 07-09-2020 13:32

Două persoane au murit în urma unui accident în care au fost implicate ambulanţă şi o autoutilitară, între Satu Mare şi Negreşti-Oaş. Mai multe persoane au fost rănite.

”Pe DN19 Satu Mare – Negreşti-Oaş, pe raza localităţii Ciuperceni, judeţul Satu Mare, a avut loc o coliziune între o ambulanţă şi o autoutilitară”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit primelor informaţii, în urma impactului, două persoane au decedat, una dintre ele, aflată în autoutilitară fiind carbonizată. Mai multe persoane au ajuns la spital cu fracturi.

În autoutilitară erau cinci pasageri, iar în ambulanţă erau trei.

Circulaţia este întreruptă total.

Cine sunt cele două persoane decedate

 

 

Unul dintre cei doi morți în urma accidentului de pe DN 19, între lșocalitățile Ciuperceni și Livada, este un bărbat, în vârstă de 38 de ani, angajat ca și asistent medical la Serviciul Județean de Ambulanță Satu Mare, potrivit presasm.ro.

Ce-a de-a doua victimă este tot un bărbat, angajat al unei firme de construcții din județul Satu Mare. Dacă patru persoane din autoutilitara firmei de construcții au reușit să iasă, victima a rămas încarcerată și a ars de vie, neputând fi salvată de colegii săi.

Autoutilitara și ambulanța au intrat în coliziune frontală, în timp ce un autoturism a ajuns într-un șanț, oprindu-se într-un cap de pod.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!