Ancheta la o fabrica de paine, dupa ce intr-o franzela s-a gasit un cap de broasca. "Daca ma facea mama italian, il mancam"


Ultimul update: Luni 11 Iulie 2016 00:09
Data publicarii: Vineri 08 Iulie 2016 14:06
Categorie: Stiri actuale
broasca in paine

Un buzoian a reclamat ca a gasit un cap de broasca intr-o paine. OPC si DSVSA Buzau fac acum anchete la firma producatoare.

Comisari ai Oficiului pentru Protectia Consumatorilor Buzau si medici ai Directiei Sanitar - Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor fac anchete la o fabrica de paine din Buzau, dupa ce un barbat a reclamat ca a gasit un cap de broasca intr-o paine. Potrivit comisarului sef al OPC Buzau, Nicusor Dinulescu, verificarile la fabrica de paine din municipiu vin dupa ce un barbat din Smeeni a trimis pe adresa institutiei o fotografie in care apare un corp strain intr-o bucata de paine. Barbatul sustine ca in paine este capul unui pui de broasca, potrivit news.ro.

“OPC si DSVSA Buzau vor face verificari la fabrica de paine reclamata. Barbatul respectiv ne-a trimis pe mail o fotografie in care apare ca fiind ceva in paine, el sustine ca e o broasca, insa noi nu avem de unde sti clar in acest moment ca lucrurile sunt intocmai asa. Facem verificari si tragem concluziile ulterior”, a declarat comisarul sef al OPC Buzau, Nicusor Dinulescu.

Pe de alta parte, reclamantul sustine ca a cumparat painea in care ar fi gasit capul unei broaste de la magazinul satesc din Smeeni, unde isi are domiciliul si de unde obisnuieste sa se aprovizioneze. Barbatul sustine ca statea la masa cu sotia sa si cu copilul de trei ani cand a observat un corp strain in paine.

 

“Am cumparat o paine de 80 de bani, am venit acasa, m-am asezat la masa, am mancat, la un moment dat sotia a realizat ca in paine e ceva, m-am uitat mai atent, am realizat ca e o broasca, un gandac ceva. Apoi mi-am dat seama ca e un cap de pui de broasca, n-am intalnit asa ceva niciodata in paine. Daca mama m-ar fi facut cu vreun italian probabil ca as fi mancat si eu broaste, dar poate, cine stie, ma reprofilez acum. Sotia nici nu mai vrea sa vada forma de paine, darmite s-o manance. Mai grav este ca, daca ar fi mancat copilul acea felie, sigur se imbolnavea de cine stie ce nenorocire”, a declarat Doru Tudorache, barbatul care reclama ca a cumparat painea respectiva.

OPC si DSVSA Buzau vor merge, vineri, in controale la firma producatoare incriminata.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO