Ancheta intr-un liceu din Hunedoara, dupa ce o eleva ar fi fost batuta de o colega si mama acesteia

Ultima actualizare: 16-02-2013 07:17

Este ancheta la Liceul Tehnologic din Hunedoara. O eleva din clasa a 12-a a reclamat ca a fost batuta de o colega si de mama acesteia, ingrijitoare la scoala, chiar pe holurile unitatii.

Fata spune ca un agent de paza a vazut incidentul, dar nu a intervenit. Ingrijitoarea neaga insa ca ar fi batut-o pe colega fiicei ei, si spune ca a vrut doar sa le desparta pe cele doua adolescente.

Si cum incidentul a avut loc la limita zonei acoperite de camera de supraveghere - este greu de spus cine pe cine a batut.

"Cea care a inceput altercatia spune ca celalalta eleva a jignit-o pe mama ei care e ingrijitoare in scoala. Din discutia cu mama elevei, cu angajatul scolii... reiese ca ea doar s-a dus sa le desparta pe cele doua. Cele doua eleve sunt sanctionate cu masurile prevazute scaderea notei la purtare sau eliminare pe 3-5 zile", a declarat Rodica Negrea, director adjunct Liceul Tehnologic Hunedoara.

"Este important sa vedem aspectul astfel incat traseul educational al celor 2 eleve sa nu fie intrerupt. Ele sunt in ultimul an al invatamant liceal ca atare psihologul va monitoriza relatiille dintre cele 2", a spus Martha Mate, director adjunct ISJ Hunedoara .

"Politia a deschis un dosar de cercetare penala cu privire la comitarea infractiunii de lovire sau alte violente urmand ca partea vatamata sa depuna si un certifica medico-legal in acest sens", a fost reactia inspectorului principal Bogdan Nitu, purtator de cuvant IPJ Hunedoara.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO