"Am vrut si eu sa fiu romantic". Un deputat din Moldova le-a povestit cu lacrimi in ochi jurnalistilor problemele din cuplu

Ultima actualizare: 01-08-2014 07:12
romanticul

O conferinta de presa banala s-a transformat intr-un adevarat viral pe internet in Republica Moldova dupa ce un deputat a inceput sa planga in fata jurnalistilor.

Seful Comisiei economie, buget si finante si-a cerut iertare de la sotia sa si a scapat o lacrima in fata jurnalistilor, scrie inprofunzime.md.

„Vreau sa-mi cer iertare de la sotia mea. Am vrut sa-i fac un cadou de 10 ani. Nu mi-a iesit. Ea intotdeauna mi-a spus ca eu nu sunt romantic. Nu stiu sa iubesc, cu toate ca toata lumea stie ca eu o iubesc. Am vrut si eu, la zece ani, sa fiu romantic. Prima data i-am dat un buchet de flori. Prima data am vrut sa-i ofer o calatorie de doua zile. Numai ca ea acum plange si nu este multumita de acea calatorie. Nu am vrut asa sa iasa, dar asa a iesit”, a spus emotionat deputatul PLDM.

Sotia lui Veaceslav Ionita, Irina, a incercat sa clarifice situatia publicand urmatorul mesaj pe contul sau de facebook:

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO