"Am cazut la locul faptei". Povestea hotului care a sarit de la balcon cand a intrat politia in vila pe care o jefuia

Dată publicare: 20-11-2015 18:12
Dată actualizare: 23-11-2015 01:08


Jaf cu final neasteptat, la Răcari, in Dambovita. Un tanar si-a supraestimat calitatile de atlet, cand a incercat sa jefuiasca o vila.

A dat buzna la miezul noptii intr-o casa in care erau trei copii singuri: o fata de 17 ani si fratii ei mai mici, de 6 si 12 ani. Parintii lor sunt plecati la munca in strainatate. Speriati de zgomote, copiii au sunat la politie, iar hotul a sarit de la balcon. Acum are ambele picioare in ghips, si vine la audieri, intr-un scaun cu rotile.

Individul de 37 de ani a fost gasit de politisti chiar in fata vilei, vaitandu-se de durere: suferise fracturi la un picior si o luxatie la celalalt.

„- Am cazut.
- Unde?
- La locul faptei.
- Ati mers la furat?
- Da.
- Stiati ca fetele sunt acasa singure?
- Nu.
- Ce doreati din casa?
- Banii …
- V-ati aruncat de pe terasa?
- Da... „

Fata cea mare a auzit zgomote in casa si a sunat la 112. La fata locului au sosit imediat politistii. Cand s-a vazut incoltit, individul a sarit de la balcon.

Suspectul este imobilizat acum intr-un scaun cu rotile. Asta nu-l scuteste insa de pedeapsa.

Intamplarea a scos la iveala un fapt grav. Cei trei copii in casa carora a intrat suspectul erau singuri de mai bine de o luna. Parintii au plecat la munca in strainatate fara sa-i lase in grija cuiva, asa cum ii obliga legea.

Cazul a intrat si in atentia asistentilor sociali, care verifica daca parintii se fac vinovati de neglijenta. Dupa acest incident, copiilor le-a fost teama sa mai ramana singuri acasa si s-au mutat la o ruda.

Tags: hot, furt, salt,


VIDEO PROTVPLUS.RO