Inca trei medici de la Spitalul de Arsi au fost audiati miercuri la Politia Capitalei. Ce le-au spus acestia anchetatorilor


Ultimul update: Sambata 23 Iulie 2016 07:49
Data publicarii: Miercuri 20 Iulie 2016 14:15
Categorie: Stiri actuale

Audierile in dosarul celor doua morti suspecte de la Spitalul de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri continua. Inca trei medici au fost cheamti sa dea declaratii la Politia Capitalei, in aceasta ampla ancheta.

Politistii verifica in ce masura poate fi tras cineva la raspundere dupa ce doi pacienti internati la terapie intensiva au murit: un barbat care avea larve in rani si o femeie careia i s-a facut o transfuzie cu alta grupa de sange.

Cei trei medici au fost citati in calitate de martori si au venit la Politia Capitalei in jurul orei 9. Acestia au spus in fata anchetatorilor ca nu au stiut in niciun moment ca unul dintre pacienti avea larve pe ranile deschise si ca nu au observat acest lucru in timpul vizitelor. Mai sustin ca ranile omului au fost toaletate conform procedurilor si ca ei au aflat informatia din presa.

La iesirea din biroul anchetatorilor, dupa mai bine de trei ore de audieri, nu au dorit sa faca nicio declaratie.

In cazul celor doua morti suspecte de la Spitalul de Chirurgie plastica Reparatorie si Arsuri au fost audiate pana acum noua persoane si a fost inceputa urmarirea penala in rem pentru ucidere din culpa. Rezultatele necropsiilor nu au fost facute publice inca.

VIDEO PROTVPLUS.RO