Al saselea barbat din grupul care a furat aproape 3 kg de aur dintr-un magazin din Oradea a fost prins. Unde a fost gasit

Dată publicare: 17-11-2016 16:50
Dată actualizare: 20-11-2016 07:23


Indivizii care in noaptea de Inviere au furat bijuterii in valoare de peste 100.000 de euro dintr-un magazin din Oradea, au fost capturati acum in Ungaria.

Politistii din tara vecina au identificat o grupare formata din sase barbati de nationalitate maghiara, care in ultimul an ar fi dat lovitura in cel putin sapte centre comerciale, magazine si bijuterii din Ungaria si Romania.

Dupa luni intregi de ancheta, politistii romani si cei maghiari au reusit sa rezolve acest dosar complicat. Indivizii erau profesionisti si au lasat foarte putine urme.

Anchetatorii au stabilit ca trei dintre ei au patruns in bijuteria din Oradea, au spart tavanul, au oprit camerele de supraveghere si sistemul de alarma.

Au taiat cu flexul usa seifului si au plecat cu aproape 3 kg de bijuterii din aur. Cinci dintre membrii gruparii au fost prinsi in septembrie si octombrie, iar al saselea individ a fost capturat in aceste zile.

Despre el exista informatia ca detine ilegal o arma de foc, asa ca operatiunea a fost coordonata de Centrul Antiterorist din Ungaria. Politistii au reusit sa recupereze o mare parte din bijuterii din casele suspectilor.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO