"Ai luat cu tine o parte din mine". Familia si prietenii si-au luat ramas bun de la Iuliana, jurnalista decedata in accident


Ultimul update: Miercuri 30 Decembrie 2015 06:59
Data publicarii: Duminica 27 Decembrie 2015 17:22
Categorie: Stiri actuale

Fluturica, asa cum o alintau apropiatii, si-a luat zborul catre cer. Colega noastra de breasla Iuliana Gatej a fost inmormantata, duminica, acasa, la Focsani.

Jurnalista in varsta de 30 de ani s-a stins in seara de ajun, in urma unui cumplit accident rutier. Prietenii, dar si cei care au vazut-o doar la televizor, regreta plecarea dintre noi a fetei pline de optimism.

Moartea Iulianei a fost plansa si prin miile de mesaje postate pe internet, inclusiv din partea Patriarhului Daniel.

Cristi Gatej, fratele Iulianei: "Ai fost totul, aer si speranta! Acum esti doar lumina! O lumina aprinsa de Dumnezeu! Ti-au luat aripile de fluturas si ti le-au pus pe cele de inger! Ca sa ajungi mai repede la el!"

Fluturica, asa cum o alintau familia si prietenii, a parasit aceasta lume la doar 30 de ani. Cei care au cunoscut-o, vorbesc despre un om de un optimism incurabil:

"In seara asta ai luat cu tine o parte din mine, de care te rog sa ai foarte mare grija pana cand ne vom revedea. Te iubesc!"

"Un reporter extraordinar un om puternic ce le dadea si celorlati prin zambetul sau optimism si putere".

"E greu, e crunt, dar Fluturica noastra va fi mereu cu noi! Dumnezeu s-o odihneasca in pace printre ingeri!"

"Doamne! Ii tot vad chipul zambitor de azi dimineata, de cand am aflat! Nu pot sa cred. Si parca nici nu vreau...".

"Nu am cuvinte. TE IUBESC, FLU! De ce ne-ai facut una ca asta? De ce?"

Au fost doar cateva dintre miile de mesaje postate de prietenii Iulianei, pe internet. Regrete au si cei care au cunoscut-o doar prin intermediul reportajelor sale.

"Sa va ocroteasca Dumnezeu pe toti jurnalistii care traiti zece vieti intr-una... si uneori, din pacate, mult prea scurta!"

"In vesnicie, fiecare are locul sau! Poate o sa te bucuri in Rai! Vesnic!"

Patriarhul Daniel, care a intalnit-o de multe ori pe Iuliana la filmari, are numai cuvinte frumoase: "Chipul luminos si spiritul altruist, entuziasmul tineresc si devotamentul indeplinirii cu demnitate a nobilei profesii de jurnalist ale regretatei Iuliana Gatej vor ramane pentru totdeauna in memoria familiei, prietenilor, colegilor si a tuturor celor care au cunoscut-o".

Iuliana Gatej se va odihni de acum in cimitirul din Focsani, orasul ei natal. In noaptea de Ajun al Craciunului, cand se grabea sa ajunga la familie, cu daruri de sarbatori, Iuliana pierdut controlul volanului cand mai avea doar cativa kilometri pana casa. Impactul cu un copac i-a fost fatal.

VIDEO PROTVPLUS.RO