O scoala din Lugoj a arborat tricolorul gresit. "Nimeni nu a observat ca am vopsit poarta și am montat jardiniere"


Ultimul update: Luni 08 Mai 2017 07:08
Sursa: redesteptarea.ro
Data publicarii: Vineri 05 Mai 2017 15:39
Categorie: Stiri actuale
tricolor

Pe fatțada Scolii generale nr. 4 din Lugoj, marti si miercuri, a fost arborat un drapel ciudat al Romaniei. Steagul, defect din fabricatie, avea culorile inversate (albastru – rosu – galben), dar nimeni nu a observat pana miercuri.

Directorul scolii lugojene, Gabriela Sirbu, a explicat pentru redesteptarea.ro modul in care s-a ajuns la situatia bizara. ”Aveam un steag deteriorat si nu mi s-a parut normal sa fie arborat un astfel de drapel. I-am spus mecanicului sa schimbe steagul, cu unul nou, aflat in magazia scolii si cumparat in august-septembrie anul trecut. Marti l-a pus, miercuri l-am dat jos. Nu am crezut ca poate fi un steag cu culorile inversate, dar asta este. Repet, drapelul era nou-nout, din magazie, asa a fost achizitionat in perioada anterioara venirii mele ca directoare”, a declarat Gabriela Sirbu, directorul Scolii Generale nr. 4 din Lugoj.

Gabriela Sirbu spune ca isi asuma greseala, dar regreta ca ”nimeni nu a observat ca exact in aceeasi saptamana, am zugravit, am vopsit poarta si am montat jardiniere

Sursa: redesteptarea.ro Lucian Lipovan

VIDEO PROTVPLUS.RO