Afaceristul din Constanta care a scos la vanzare carne veche de zeci de ani, trimis in judecata. Ce s-a gasit la firma lui

10-05-2016 17:15

Omul de afaceri din Constanta, acuzat ca a scos la vanzare carne veche de zeci de ani, a fost trimis in judecata alaturi de alte opt persoane. Este acuzat de evaziune fiscala si bugetul statului ar fi fost astfel prejudiciat cu 30.000 de euro.
 

Procurorii sustin ca barbatul ar fi falsificat acte oficiale si stampile, pentru a incerca sa dea afacerii sale o aparenta legala.

Dosarul a fost inregistrat la Tribunalul Constanta. Potrivit procurorilor, in urma perchezitiilor facute la magazinele lui Razvan Dimoftache a fost descoperita carne atat de veche incat nu s-a putut stabili anul din care provine.

La inceputul investigatiei, anchetatorii banuiau ca marfa a fost scoasa ilegal din depozitele strategice ale Romaniei insa pana acum aceasta ipoteza nu a fost confirmata. De asemenea, procurorii au gasit in urma unei perchezitii domiciliare la sediul social al firmei peste 400 de inscrisuri contrafacute: certificate de sanatate publica falsificate, o stampila contrafacuta, precum si un contract falsificat de inchiriere a unui spatiu comercial.

Autoritatile au inchis cele doua magazine din Constanta si distrus toata marfa.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO